-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sosyofikir.com olarak yeni projemizde blog sahibi ve yazarı arkadaşlarımızın bloglarını tanımak ve tanıtmak için bir yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmada aşağıdaki yarışmaya katıl linkinden başvurunuzu yapabilirsiniz.
[CENTER]
[/CENTER]
Bu yarışma da kazanan arkadaşları neler bekliyor ?
Öncelikle bu yarışmada kazanan bloglar kendi bloglarını tanıtma fırsatı bulacaklar. Hem yarışma sonucu paylaşılan forumlarda ayrıca yine sosyofikir'in ana sayfasında ayın blogu olarak yayınlanacaklar. Bu sayede keşfedilmemiş bloglar belkide insanların ilgisini çekecek. Çünkü blog işini biliyorum. Sabır sabır sabır. Özgün yazıyorum ama hit çekemiyorum vb. tanınmıyorum problemlerini tamamen bırakıyoruz. Artık sizde tanınacaksınız. 🙂
Yarışmaya katılıp ilgili forumlardaki linklerden başvurularınızı yapabilirsiniz. Bu yazı altında bir anket düzenlenecektir. 04 Temmuz ile 10 Temmuz arasında başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurularınız onaylandığında size bilgi mesajı p.m veya email yolu ile gönderilecektir.
Bu yarışmayı kazandığınızda hem blogunuzu tanıtmış olacaksınız hemde bloglar arasında bir etkileşim sağlama düşüncesi de mevcut bende. Düşünsenize bir sürü blog yazarı birbirleri ile etkileşime girecekler. Ben daha önceden de böyle bir projeye başlamıştım. O dönem imkanlarda daha kısıtlıydı. Şimdi yeni tema ve özellikler bu yarışmaları düzenleyebilmemize olanak sağlıyor.
YARIŞMAYA BAŞVUR
Proje devam ettikçe sponsorlar sayesinde ödüller de kat ve kat artacaktır. 🙂 Her türlü sponsorluk, soru ve öneriniz için lütfen
admin@sosyofikir.com adresine mail gönderin.
Temmuz 2018'in En iyi blogu sizce hangisi ?
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
başvurdum bakalım:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aruchan Blog
http://aruchan.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ben de başvurdum, sonuçlar ne olacak bakalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Güzel fikir, başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Çok teşekkürler başvurular 10 Temmuza kadar devam ediyor. Herkesi bekleriz :)
şuana kadar 12 site yarışmaya katılmıştır.
82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklıma tr.gg zamanları geldi. Widget eklerdik sitemize ve eklediğimizde yarışmayı düzenleyen site bizi sıraya sokardı. Sonra kullanıcılardan en çok oyu alan 1. seçilirdi. Bunun için de ne kadar arkadaş varsa bizi oylaması için siteye yollardık. 1. ye de .com alan adı verirlerdi, bence o zamanlar 30 liraya yapılabilecek en iyi girişimdi. Şimdi ne kadar tutar bilmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
divcoder adlı üyeden alıntı
Aklıma tr.gg zamanları geldi. Widget eklerdik sitemize ve eklediğimizde yarışmayı düzenleyen site bizi sıraya sokardı. Sonra kullanıcılardan en çok oyu alan 1. seçilirdi. Bunun için de ne kadar arkadaş varsa bizi oylaması için siteye yollardık. 1. ye de .com alan adı verirlerdi, bence o zamanlar 30 liraya yapılabilecek en iyi girişimdi. Şimdi ne kadar tutar bilmem.
Hocam eskileri hatırladınız . Belkide blogcuların eski dünyası daha güzeldi. Az ve özdü. Ama artık ilerliyoruz zaman değişiyor. Biz de uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bunu nasıl yapabiliriz diye düşünürken bende bunu düşündüm ama inanın ben daha yeni mezun olan bir öğrenciydim. Param yok yapabileceğim sitemde yayınlamak ama bir adım olarak görüyorum biz blogcular kendimizi hafife almamalıyız aslında önemli reklamların çoğu bizim aracılığımızla yayılıyor dünyaya. O yüzden BLOGCULARI çok önemsiyorum. Yeni projelerde yer alıyorum . Belki başarısız olacağım ama. Bu denemeyeceğim anlamına gelmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad