-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Risk sermayedarlığı yaparak bir veya bir kaç startup’a ışık olabilirsiniz. Riski iyi yönetir ve yatırım yapılacak girişimi doğru analizlerle tespit ettikten sonra paranın kendini katlaması işten bile değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eSpor hakkında bir bilgin var mı, bilmiyorum fakat benim eSpor adına güzel ve adını duyurabileceğim bir projem bulunmakta eğer projeyi kısaca dinlemek istersen anlatabilirim.
Benim aradığım şey yatırımcı belki bu konuda yardımcı olabilirsin. Gerekli şartları her türlü konuşuruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Eğer eline bu kadar para geçecek ve sen bize bu soruyu soruyorsan vay haline. Benden sana kardeş tavsiyesi;
O parayla önce biraz yurtdışında gez. Ordaki yaşamı gözlemle ve günlük tut. Gez derken git orda burda parani harca 2 mavi gözlü sarışın buldun yarınlar yokmuş gibi eğlenip gezmekten bahsetmiyorum. Profesyonel bir turist gibi gez ve gözlem yap.
Daha sonra para yönetimi ile alakalı kurslara, online eğitimlere katıl. Büyük paralar nasıl idare edilir, nasıl kullanılır, dünyanın önde gelen iş adamları ilk milyonlarını kazandıklarında ne yapmışlar bunları araştırıp öğren.
Umarım senin için en hayırlısı olur. Yerinde olmak isteyen ve bunun hayalini kuran birçok insan var. Parayı kendin kazanmadığın için böyle bir miktar seni şaşırtabilir ve iyi olucam derken hatalı para yönetimi ile hayatını eskisinden daha kötü hale getirebilirsin.
Ha bu arada bu kadar paran olduğunu duyan herkes senin en iyi arkadaşın olacak çevren baya bir genişleyecek, dikkat et.
Özetle;
Gez
keşfet
oku
gözlem yap
bilgiye aç birisi ol
öğren
kimseye güvenme
6 kişi bu mesajı beğendi.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Vadeye koy ayda 20 bin cebe atarsın kafa rahat :)