Bizim de vardı yaklaşık 1 milyon kişilik tumblr kitlemiz, ama artık yok :D Tekrar kitle toplamaya çalışıyorum 3klık tumblr oldu bile ama buyuk hesaplardan rb yapmayonca zor oluyor. Bakalim, alternstif kitle toplama yontemi atiyorum.
Zincir sistemi oluşturmadığınız sürece sosyal medyada rahat edemezsiniz. Ben şu an her platformda bir kitle edinebilirim mesela. Imgura 6 7 ay önce girdim her ay ayın gönderisi seçiliyor benim gönderilerim, 1 milyon pointe ulaştım. Ordan bir gönderide gonderi ayın gönderisi olduğu takdirde 1k 1.5k insan geliyor. 2018 sonuna kadar hedefim en azından 80 85k yapmak instagram hesabını. Daha sonra seri hesap yapar satarım reklam alirim, ürün satarım vs.. iş cok. Bir kitle edinmek de önemli ama. Mesela insanlar robot gibi değil yazıyorlar sohbet ediyoruz falan kitlenin sadık olması da önemli.
Kendi hesaplarım harici 4 5 adet kurumsal e ticaret firmasının hesabıni kontrol ediyorum. Yoksa şimdiye hesap sayısını 5 6 ya çikarmıştım. Hesaplarla ilgileniyorum özen gösteriyorum, bu da hızli buyumede bir etken.
Saf maddi odaklı yaklaştıgınız an kaybedersiniz. Burdan adım adım 4 5 ayda bir güncelleme yapacağım. Gun gelecek 100k olacak 500k olacak 1 milyon olacak :)