BöcekBaşı adlı üyeden alıntı

Peki çözüm nedir beyler hadi kurtarın ülkeyi krizden bakalim merak ediyorum her gün kriz tellallari geliyor foruma bu aralar bir de siz yönetin ülkeyi.
Benim siyasi partim yoktur tüm partilere karşıyım onu en baştan söyleyeyim. A partisi de gelse b partisi de gelse durum bu olacaktı benim görüşüm.

Elbette kim gelirse gelsin kriz bir müddet daha devam edecekti fakat giderek yavaşlayacak duracak ve gerilemeye başlayacaktı. Ülke bir enkaz halinde zaten. Ama kurtarılma ihtimali vardı. Keşke yeni kanlara sans verseydi millet ama bunu seçti.

Bunun çözümü
Teknoloji, Bilim, Üretim Üretim Üretimdir. Sen suriyeden patates çinden sarımsak alarak ekonomiyi kurtaramazsın. Bu ülkenin toprağında sarımsak patates yetişmiyor mu? Tohumların bile genetiğini bozdular artık tohum bile alır duruma geldik.

Liyakat sistemi yok işi bilene vereceksin, o kadar usta isim anılırken neden Berat Albayrak? Bu ülkenin yetiştirdiği dünyaca ünlü ekonomistler var. Hadi onu gectim diş gücler dış mihraklar deniliyordu daha dün dış mihraklar ile sarmaş dolaş pozlar verildi bu nasıl is?
Abd Fransa İngiltere israil dış mihrak değilse kim bu dış mihrak? Sürekli kendileriyle çelisiyorlar.

Uzun uzun yazmayacağım hocam artık yoruldum anlatmaktan kısaca size sunu diyeyim bir an önce Üretim Seferberligi ilan edilip gençlere, girişimcilere, tarımcılara, teknolojiye fabrikalara teşvik verilip son gaz üretime gidilmeliydi. Ama görüyorum ki böyle bir niyeti yok kimsenin. Sürekli borçla borç ödeniyor yetmiyor, ülkenin kendi yaptırdıgı şeylerden bile borçlanıyoruz. Girin devletin sitesine sadece mayıs ayi cari açik 5.9 milyar dolar. Daha ne diyelim?

Dolar yine düşer ama nasıl düşer? Borç alıp para sokuyorlar ee bu ülke böyle borç borç borç nereye kadar dayanacak?