önçelikle iyi bi çalışma tebrikler bu işi yapan 2 adet dünyaca ünlü bilenen siteler mevcut onlara taşınılarak bi site yada bi forum sitesi iyi olur vip üyelik olucak ama fazla pahalıya kaçarsanız elinizde patlar örnek veriyorum 1 yıllık 200 yada 150 tl çivarında ben misalen dedim benim arşive ihtiyacım yok 5 adet torrent sitesinde uploaderlik yapıyorum ayrıyetten sunucum var yeterki film olsun hemen indirme yapıyorum kendi bilgisayarıma neyse konuyu saptırmayalım :) iyi çalışmalar dilerim fiyatı makul ve uygun tutarsanız iyi yerlere gelirsiniz fazla pahalı çekmeyin örnek vereyim 1 yıllık 150 tl dedik bi başkası sorucak sen filmleri nerden aldın yada indirdin örnek şu siteden xx.net gibi ne oldu fiyat uygun müşteri her zaman gelir iyi çalışmalar yorum yapim dedim yanlış anladıysanız özür dilerim ben kendi düşünçemi yazdım sakın yanlış anlamayın iyi çalışmalar , başarılar dilerim bu forum sitesi için gerekli kişi sayısı en az 3 en fazla 6 arası ideal ilk başta zorlanırsınız ama tutturunca on numara olur