-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocalarim hiloo sosyal video agi uygulamami az cok biliyorsunuzdur. Bilinmiyorsa linkini koyacagim. Neyse benim uygulamama uye cekebilmem icin neler yapmam gerekli en azindan video cekecek kadin kullanicilar bulmak mantikli geliyor. Yada erkek kullanicilar Suan bir koyde yasadigim icin fazla cevrem yok.
Fikirlerinizi brkliyorum minumum butce ile ilerliyorum istedigim yere gelemezsem uygulamayi satisa cikaracagim tekrardan.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hiloo.android.app
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
1 kadın youtuber a reklam versen 1 günde binlerce indirmeye ulaşırsın. Bu işler için reklam bütçesi ayırmadıysan ne yazık ki sonu hep aynı olacak
Hüsran.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi arkadaş liselere git demişti. En kolay yolu bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Uygulama göze hoş gelirse Facebook gruplarından kadın kullanıcı çekilebilir diye düşünüyorum. Özellikle popüler olma sevdalıları koşacaktır. Onlar gelirse erkekler de gelir zaten maddi olarak da pek paraya ihtiyaç duymadan yapılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iguanabey adlı üyeden alıntı
Uygulama göze hoş gelirse Facebook gruplarından kadın kullanıcı çekilebilir diye düşünüyorum. Özellikle popüler olma sevdalıları koşacaktır. Onlar gelirse erkekler de gelir zaten maddi olarak da pek paraya ihtiyaç duymadan yapılabilir.
Hocam mantikli birsey ama suan en connected2 ribony hatta scorp mesajlasmadan hiloo icin tanitimini yaptim ama nafile
Mantikli hocam bunu degerlendirecegim.
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
1 kadın youtuber a reklam versen 1 günde binlerce indirmeye ulaşırsın. Bu işler için reklam bütçesi ayırmadıysan ne yazık ki sonu hep aynı olacak
Hüsran.
Hocsm yatirimci bulabilseydim hiloo icin. Hatta yatirimci bulabilmek icin yayimladim hilooyu amacim calistigimda kenera 200 300 koyup her ay bu sekilde piyasaya girecektim ama galiba sonum husran.
Guzel uygulama aslinda neden sevilmez anlamiyorum
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın dediği gibi liselere gitmek mantıklı. İstersen ben de arkadaşlarıma bir danışayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bilisimdmr hocam suan liselere gitmeyi en son yapilabilecekler arasina koymamda fayda var bunun icin cevrem yeterli degil yani soyle liselerin kapisina degilde mudurler ile anlasip afis falan asilsa daha iyi olur kanaatindeyim ama o da maddi olarak yuk gerektiriyor afisi gectim okul ile diyalog kurmak gerekli bu da maddiyattan gececektir. Yasim suan 23 oldugu icin lisede tanidiklarim bile kalmadi
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Lokasyon123 illa lise değil Üniversiteler de olur hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba tavsiyem öncelikle uygulama üzerine yoğunlaşın fikir olarak çok hoş ama tasarımsal olarak zayıf kaldığını düşünüyorum. Daha kurumsal olmaya çalışın. Sade bir arayüz yapın. Google Play'deki görselleri düzeltin çok çirkin duruyorlar. Ayrıca proje bir hikaye katın insanlar neden kullansın neden fenomen olmak istesinler vb. Ve olmazsa olmaz app store de bir uygulama çıkarın çünkü genç kesimin bir çoğu i phone da kullanıyor. Ondan sonra özellikle instagram üzerinden sosyal medya çalışması yapabilirsiniz para harcayamam derseniz tamamen emek olarak aylar içinde uygulamanıza güzel bir kitle çekebilirsiniz. Komik bulduğunuz cevapları falan paylaşın. Böyle şeyler ha diyince olacak şeyler değil instagram hayatımıza birden girdi ancak girene kadar ne yollardan geçti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
hocam benim fikrimce instagramın kendisine reklam vemreniz daha mantıjlı olacaktır , size gereken sadece bir kadın veya erkek model