Fantastik adlı üyeden alıntı

Bilişimhosting açtığın bu konu ile kendi reklamını yapmış olmuyor musun?


Ben Ozkula Hosting sitesinde 1 reseller 1 vps ve 3 adet host bulunduruyorum. Şimdiye kadar istediğim hiçbir talebi yanıtsız bırakmadılar. İstediğim geri iadeleri de sorunsuz bir şekilde geri verdiler.


Velhasılı kelam kişilerin bireysel olarak yaşadıkları problemler kişi ve firma sahibini ilgilendirir. Hosting firması olarak başka bir firma hakkında yorum yapmadan önce iyi düşünün. Ozkula veya başka bir firmadan şikayeti olan varsa da açar kendi konusunu veya uygun konuya mesaj atar. Emin olun host alacaksam siz son tercihim bile değilsiniz. Bilinçsiz kişilerin verdiği zararlar kadar siz bilinçlilerin (!) verdiği zarar var.




merhaba açtığım konuda kendi reklamımı yapacak birşey yoktur zaten konuda bu yerlere gelene kadar hatta size olan cevabıma kadar böyle bir yazı sözkonusu değildir , sadece bir kullanıcın yorumuna göre cevap yazılmıştır konuyu dikkatlice okuduysanız firma ile kullanıcı tartışmasında cevap yazanda ben idim bunu okumadınız mı?

ben asla büyük konuşmam herkesede konuşmayın derim kim bilir belki bir gün firmamızdan hizmet alırsınız ? ama hizmet alırsanız ki wm aracında bu yorumu yapan kişi oldugunuzu söylemeyin neden mi siz küçük duruma düşersiniz yani bir nevi halk arasında tükürdüğünü yalamak olur

saygılarla

Ek Olarak:

ozzy5a adlı üyeden alıntı

Ben ne kimseyi tanır ne kimsenin tarafıyım. Ancak böyle bir konunun bir hosting firması tarafından açılması bence etik değildir. Ha açmiş insanlara fikirlerini paylaşmış güzel.
Ama benim canımı sıkan konu insanların bu konuları ağlama duvarına çevirmeleri.
Tekrar söylüyorum ben kimsenin tarafı, arkadaşı dostu değilim.
Velhasıl Hosting piyasası bir yerlere gidiyorsa BURADA TEK SUÇLU KESİNLİKLE SATICILARDIR(sağlayıcılar). Piyasayı 15 yaşındaki acayip acayip firmacıklarla bozmak istemiyorsan sahip çıkacaksın arkadaş. Bu işi yasal düzene oturtmak için toplanacaksın, tartışacaksın diğer firmalarla, dernektir, federasyondur v.s. dir kuracaksın. Piyasanın nabzını siyasi, ekonomik, brokratik yollarla tutacaksın forum sitelerinde tartışarak değil.
Türk Ticaret Kanunu değişecek yakında her işletme site yapmak zorunda kalacak v.s. ben firmayım, ben vergi veriyorum, yok şöyle büyüdüm, böyle hizmetim var diyenlerin hangisine sordular bu kanunu nasıl yapalım diye? Hangi kurulun, hangi sivil toplum örgütünün görüşünü aldılar yada kaç tanesinde bu kendini hizmet yıldızı sanan firmaların sahipleri var. Önce oturup kendinizi sorgulayın. Çünkü bu sizin ekmek kapınız. Yarın öbürgün yabancı sermaye bü ülkeye girerse çok ağlarsınız.
Ben bu güne kadar sadece Hosting firmalarının katıldığı (atıyorum vergi levhası olanların v.s. gibi ön şartlı) ne bir sempozyum duydum, ne bir seminer, ne bir toplantı. Bir alıcı olarak size tavsiyen müşteri kapma yarışından sıyrılıp birlik olma yarışına girmeniz. Ancak bu şekilde piyasada iyi ile kötü birbirinden ayrılabilir.


merhabalar görüşlerinize saygı duyuyorum ama sizin dediğiniz gibi bunları yapmanın kolay oldugunumu sanıyorsunuz?

bu işin başında olan TİB kontrolleri sıklaştırsa ve faaliyet belge alımına şartlar konulsa örneğin vergi levhası olan firmalara ve 18 yaşından büyük bu sektörde uzman oldugunu kanıtlayan yada egitimini almış bunu belgeleyebilen kişilere verilse bunlar daha kolay olmazmı ?


sizin dediginiz bir firmanın kimse yardım etmeden tek başına cebelleşmesi olur bu her zorluğa ragmen bravo denecek bir haber

Ama yukarıda bahsettiğim gibi TİB önlem alsa daha güzel olmazmı???

her firma web sitesi yaptırmayacak sadece limited şirketleri yapmı zorunlu

böyle bir projem var hosting birliği .net adı altında bir web sitesi bu sorunun üstesinden gelecek bir çözüm diyebilirim Tib 'ede bu sitemiz hakkında bahsedeceğiz desteği olması açısından

saygılarla