Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Başlığa ne koysam diye kara kara düşündüm saçma sapan bir şey koydum öyle pek takılmayalım. Size bahsetmek istediğim bir konu var bir de örneğim var.
Son zamanlarda Türkiye'de ithal olsun ihracat olsun gelen giden her şey pahalı. Asıl bana koyan şey kendi vatandaşımız bizi yabancılardan daha çok kazıklıyor. Örnek olarak bir elektronik eşya aldığın zaman yurt dışından alırsan başka ülkelerin aldığı vergiler dahilinde uygun fiyata geliyor. Ancak kendi toprağımızdan aldığımız zaman satın aldığımız elektroniği satan firma üstüne inanılmaz bir kar marjı koyarak bizi kazıklıyor.
Örnek olarak geçenlerde çarşıdan bir ayakkabı almak için gittim ayakkabıya 170TL dedi. Satıcı adam Türk ve bende dedim ki kardeşim 150 yap alayım dedim cebimde 170 var ama bilet yükleteceğim. Adam yapmam falan dedi. Bende almadım haliyle sinirlendim giderken yine o ayakkabının aynısı (merdiven altı falan değil) suriyeli bir işletmenin önüne gördüm 65TL gittim oradan aldım ve adama sordum ne kadara geliyor bu ayakkabı sana diye adama 50TL ye geliyormuş. 15TL kar ile satıyor. Ama bizim vatandaşımız bizi s.....
Sadece bu örnek değil her alanda her sektörde böyle. Şimdi gelde vatanın milletin canı saolsun de...
bana sakın gelip devletimize ithalat ve ihracat için sen yardım edeceksin gibisinden yorumlarda bulunmayın.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bunlar hep üretimsizlikten, tüketim aşkından ve eğitimsizlikten kaynaklanan durumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeş adam diyorki bizim insanımız kazıkçı, sen döndürüp olayı suriyeliler şöyle böyle diyorsun adamın yazdığını oku önce :laugh::laugh:
portal
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fenty hocam bende onu diyorum işte arkadaşa.
sen diyorsun milletimiz kazıkçı o diyor suriyeli arabayı fulledi hahahaha :D :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Milletimizin kazıkçı olduğu konusunun tartışılamayacak derecede net olduğunu düşünüyorum.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.