lostyazilim
tr.link

08504842489 Aradılar T.C. İstediler!

15 Mesajlar 1.646 Okunma
lstbozum
tr.link

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
Mrtcn Hocam bu erişim engeli nasıl oluyorsa bize de söyle bizde bulduğumuz domanileri şikayet edelim.

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
KomanBeğrek

İsterseniz https://www.usom.gov.tr/index.html ile iletişim adresindeki maile açıklama yaparak iletin. URL bilgisini direk mail ile göndermeyin herhangi bir yapıştırma servisini kullanın. Pastebin engelli olduğu için ben gittim kendi projemi yaptım kullanıyorum. Alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Yada topladığınız domain bilgilerini iletin ben elden işlem yaptırayım. Ama sizin ulaştırmanız daha hızlı olacaktır sonuçta arada direk muhattap kurum çalışanı :) 7/24 gönderebilirsiniz aktif memur bulunuyor başında.
SENibrahim

kişi bu mesajı beğendi.

Emirhanc Emirhanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 73 / 74
  • Ticaret 16, (%88)
Büyük ihtimal deneme yapmışlardır yani biz bundan TC isteyelim veriyorsa biz bunu rahat dolandiririz bir daha arayalım diye kayıt tutuyor olabilirler aklıma bu geldi T.c o kadar önemli bir şey değil kaç milyon kişinin bilgileri yayimlanmisti
SENibrahim

kişi bu mesajı beğendi.

caddebodrum caddebodrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 27 / 212
  • Ticaret 11, (%100)
D-Smart Yalan Beyanla Kandırdı
Bugün +908504842489 bir numara beni aradı ve kendini Turkcell Superonline olarak tanıtıp bana internet + D-Smart paketine geçmek istediğimi söylediler. Çok defa sormama rağmen ek ücret olmayacağını ve 67 TL'ye paketin olacağını söylediler. Benden kimlik bilgilerimi isteyip işlemi başlattılar, fakat daha sonra araştırdığımda ek ücret çıkarttıklarını gördüm. Ben işlemimi başlamadan derhal iptal etmek istiyorum, yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunmaya ilk fırsatta gideceğim. Ayrıca Turkcell Superonline bilgilerimi paylaşmasından dolayı suç duyurusunda bulunacağım. Kendini Superonline diye tanıtıp milleti kandırıyorlar, bu bildiğiniz art niyet.

çok insan başına gelmiş bu noyu geri arayın bakalım neymiş amaç
SENibrahim

kişi bu mesajı beğendi.

youtube bayi
wmaraci
wmaraci

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

KomanBeğrek

İsterseniz https://www.usom.gov.tr/index.html ile iletişim adresindeki maile açıklama yaparak iletin. URL bilgisini direk mail ile göndermeyin herhangi bir yapıştırma servisini kullanın. Pastebin engelli olduğu için ben gittim kendi projemi yaptım kullanıyorum. Alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Yada topladığınız domain bilgilerini iletin ben elden işlem yaptırayım. Ama sizin ulaştırmanız daha hızlı olacaktır sonuçta arada direk muhattap kurum çalışanı :) 7/24 gönderebilirsiniz aktif memur bulunuyor başında.

Teşekkürler başkan.

EmirhanÇ adlı üyeden alıntı

Büyük ihtimal deneme yapmışlardır yani biz bundan TC isteyelim veriyorsa biz bunu rahat dolandiririz bir daha arayalım diye kayıt tutuyor olabilirler aklıma bu geldi T.c o kadar önemli bir şey değil kaç milyon kişinin bilgileri yayimlanmisti

Okudum hepsini.

caddebodrum adlı üyeden alıntı

D-Smart Yalan Beyanla Kandırdı
Bugün +908504842489 bir numara beni aradı ve kendini Turkcell Superonline olarak tanıtıp bana internet + D-Smart paketine geçmek istediğimi söylediler. Çok defa sormama rağmen ek ücret olmayacağını ve 67 TL'ye paketin olacağını söylediler. Benden kimlik bilgilerimi isteyip işlemi başlattılar, fakat daha sonra araştırdığımda ek ücret çıkarttıklarını gördüm. Ben işlemimi başlamadan derhal iptal etmek istiyorum, yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunmaya ilk fırsatta gideceğim. Ayrıca Turkcell Superonline bilgilerimi paylaşmasından dolayı suç duyurusunda bulunacağım. Kendini Superonline diye tanıtıp milleti kandırıyorlar, bu bildiğiniz art niyet.

çok insan başına gelmiş bu noyu geri arayın bakalım neymiş amaç

Geri aradılar müşteri numaram nedir hanım efendi dedim böyle af edersiniz yollu biri gibi ö harfini yaya yaya konuştu bir dakika bakıyorum dedi ve bizim burası teyit merkezi bizde bu bilgiler olmaz beyefendi dedi bende sövcektim babam vardı sen suçlu duruma düşme dedi :)

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al