Botnet kullanıyor olabilir cpanel vs ipyi tespit edip saldırı yapılan anda ekran görüntüsü sayaç kanıtı vs kayıtları ile savcılığa başvurun bilişim suçları eskisi gibi değil Türkiye'de
kişisel önerim bundan korunmanın bi çok yolu var cloudflareyi araştırın yada index.html hazırlayın küçük boyutlu forumu başka dizine taşıyın vs küçük bi forum ise eğer kaçış olabilir.
Edit: Normal bi DDoss saldırısı olsa forum.php ye saldıramaz bot net ağı ile saldırıyor olmalı ip adreslerinden 1 tanesi ile ile başvurun bilişim şube uğraşırsa o makinayı zombi olarak kullanan kişiyi bulabilir.
kişisel önerim bundan korunmanın bi çok yolu var cloudflareyi araştırın yada index.html hazırlayın küçük boyutlu forumu başka dizine taşıyın vs küçük bi forum ise eğer kaçış olabilir.
Edit: Normal bi DDoss saldırısı olsa forum.php ye saldıramaz bot net ağı ile saldırıyor olmalı ip adreslerinden 1 tanesi ile ile başvurun bilişim şube uğraşırsa o makinayı zombi olarak kullanan kişiyi bulabilir.
Öncelikle yorumun için çok Teşekkür ederim dostum sağolasın ben cloudflare' yi
biliyorum orda kaydım var ancak birçok firma kabul etmedi etse zahten en azından aylık ödemiyeceğim ve deneme şansımız olacak.
zaten ilk ay yatırdım ama zahten kazancım neki yok çünkü forum sürekli kapalı bu şekildede zorluk çekiyorum ayrıca çok masraf gitti foruma bu aralar işinin sonu ne olcak bilmiyorum
ayrıca firmalardan gelen bilgiler mesela 1000 den fazla farklı ip adresi olduğu için anlayamıyorlar ama loglardada aynı sonuç çıkarsa işimiz zor çünkü ip ler farklı binlerce miş
ben her ihtimale karşı zaten vericem koşturucam bu kesin tekrar teşekkürler bakalım başka fikir varmıdır :)
Ek Olarak: arkadaşlar bakarmsınız ziyarete :)
Şu An Forumumuzda: 10035 (11 Kayıtlı Ve 10024 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
şaştım kaldım pes doğrusu