VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Gelin sarilalim kardesler bende kilo alamiyorum 😣
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kilo alamayan varsa sabah ve gece yatmadan önce aç karna bir ekmek gömsünler. Yediginiz yiyeceklerin ekstra baharatlı-yağlı ve kalorili olmasına ekstra özen gösteriniz. Mümkün olduğunca az hareket edin, 2 adımlık yere bile araçla-dolmuşlarla gitmeye özen gösterin. Araç imkanı yoksa gitmeyin, yediklerinizi hareket ederek eritmeyin sonra :)
Not; 105 kilodan tavsiyeler :)
Bende zayıflama konusunda tavsiye bekliyorum :)))
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
burdaki zayıf arkadaşlar ne yapıyorsunuzda hep zayıf kalıyorsunuz yani zayıflamak için varsa önerileriniz yazabilirmisiniz :)
http://www.cepradyom.com/
LuQi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bazı insanlar belirli bir yaştan sonra kilo almaya başlıyor ben 17 den 20 yaşıma kadar kilo almak için çok uğraştım vücüt ne alırsam anında yakıyor 2, 3 kilo alıyorum 1 hafta sonra eriyor hastaneye gittim her şey temiz çıktı, düzenli yemek yedim besin takviyeleri kullandım karbonhidrat tozu kullandım iştah şurubu içtim hepsi geçici yarar sağladı yıllar geçti 20 yaşıma geldim şuan meteborizmam normal ayarına döndü yediklerimi hemen yakmıyor, 63den 75 kiloya ulaştım boyum 181
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Yaştan dolayıdır zamanla metabolizman yavaşlayacak su içsen kilo olarak sana dönecek. Takılma bunlara keyfine bak
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende öyleyim dostum sadece body yapıp kas kütlesi olarak kilo alıyorum ama süper oluyor gören öküz gibi olmuşsun vs. Diyor :)
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kilo alamayan arkadaşlar için;
Haftada 3-4 gün 45dk-1 saat arası ağırlık antrenmanı.1 saati geçirmeyin. 1 gün çalışma 1 gün dinlenme şeklinde çalışabilirsiniz.Özellikle bacak kaslarını çalışmayı ihmal etmeyin, bacak çalışmaları testesteron salgılanmasını artırıp kas yapımını hızlandırır. Yumurta,et ve et ürünleri ,süt ve süt ürünleri, zeytin ve zeytin yağı,yulaf,yağlı tohumlar yiyeceklerinizin liste başı. Karbonhidrata ve meyve suyuna abanmayın, zira amaç sağlıklı kilo almak ise.Yoksa bol bol basit şeker içeren yiyeceklerle çok hızlı ve sağlıksız kilo alabilirsiniz.
Zayıfım ama göbeğim var diyen arkadaşlar için;
Bunun muhtemel iki sebebi mevcut. Birincisi aşırı alkol kullanımı, ikincisi ise stres ve sağlıksız uyku düzenine bağlı kotizol salgılanmasının artarak bel çevresi yağlanmayı tetiklemesi. Bu sebeplerin önüne geçerek göbekten kurtulabilirsiniz.
Kilo vermek istiyorum diyen arkadaşlar için;
Kardiyo+ağırlık antrenmanı tavsiye ederim. Özellikle aşırı kiloluysanız, çünkü hızlı kilo verirseniz deride sarkmalar meydana gelir. Bunu önlemek için yağdan verirken kas inşa ederseniz deride sarkmaları önlemiş olursunuz. Özellikle sabah uyandığınızda bir şey yemeden yaptığınız koşular veya ağırlık antrenmanı sonuna ekleyeceğiniz kardiyo egzersizleri yağı daha hızlı vermenize yardımcı olur. Çünkü bu iki durumda da zaten kas içindeki ve kandaki glukozu büyük oranda kullanmış olacağınız için yağ yakımına geçiş hızlı olur. Yine aynı şekilde basit şeker içeren yiyeceklerden, özellikle meyve suyu ve gazlı içeceklerden uzak durun.
Kısaca sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz ile kilo alamayan kilo alır, kilo veremeyen kilo verir :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
BÖTE
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam ayni dertten müzdaribiz. 179 boy, 52 kiloyum. Metabolizmam hizli ve istah problemim var. Bir iki kilo alsamda, hemen kaybediyorum.. Tecrübeli arkadaslarin tavsiyelerini dikkate alirim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Aynı dertten müzdariptim geçen yıla kadar, arkadaşların önerisiyle doktor kontrolünde anti depresanlara başlamıştım ve 50 kilodan 73 kiloya çıktım. Öncesinde ise yapmadığım şey kalmamıştı, spora gittim, karbonhidrat ve protein tozları kullandım, bebe bisküvisi yedim ama ne yapsam da olmadı; küçücük bir anti depresan bütün derdime derman oldu.
Tekrar uyarmakta fayda var sakın doktor kontrolü olmadan kullanmayın, benim aylık düzenli kontrollerim var ve son derece memnunum halimden.