-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cool Chain Group
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Öncelikle herkese merhaba. Icerik türetirken kafama bir soru takildi ve sormak istedim.
Icerik yazarken en önemli hususlardan bir tanesi Keyword yani anahtar kelimeler. Dogru secilmesi gerekli ve yazinin icerisinde gecmesi gerekli. Sorumu örneklendirerek anlatmak istiyorum.
Anahtar kelime : Bas agrisi
Akla ilke gelen anahtar kelime türevi " bas agrisi sebep" ( google de bu sekilde aramalar mevcut) . Simdi ben bunu yazimda gecirirken bire bir kullanmak zorundamiyim? Yani su sekildemi baslamaliyim
Bas agrisi sebep nedir diye kendinize soruyor iseniz...........
Yada bunu cümle icerisinde dagitirsam ve daha anlamli bir sekilde yazarsam google gene kendi alagoritmasinda bunu birlestirir mi? yani su sekilde
Bas agrisinin birden fazla sebepleri olabilir... Bas agrisinin baslica sebepleri....
Yani bire bir aynisinimi yazmak önemli, cümlede bozukluk olsada
yada kelimelerin cümle icerisinde gecmesi yeterlimi?
Simdiden tsk ederim...
RAZADOR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben size şöyle bir örnek vereyim anlayacaksınızdır.
Doğru örnek :
"Günümüzde baş ağrısı bir çok insanın karşılaşmış olduğu ve yoğun şiddetli veya hafif baş ağrıları geçirmek ile birlikte bazen ciddi hastalıklara sebebiyet verebilcek derecede rahatsızlıkların haberciside olabilir."
Yanlış örnek :
"Günümüzde baş ağrısı bir çok insanın karşılaştığı bir türde rahatsızlıktır, şiddetli baş ağrısı, hafif baş ağrısı, yoğun baş ağrısı şeklinde derecelendirilebilir olan baş ağrısı bazen ciddi hastalıklara sebebiyet verebilir. Bu sebep ile baş ağrılarını ihmal etmeyin."
Yukarıda örnek ile açıkladığımı düşünüyorum insanların daha çok konu hakkında doğru bilgiyi açıklamada bir kısmını bulabilcek şekilde yerleştirip en fazla 2 kere yerleştirmeniz en sağlıklısı olacaktır ondan fazlası çorbaya dönecektir.
İkinci sorduğunuz sorunun yanıtı ise : arama yapılırken baş ağrısı , bas agrisi ikiside aynı sonuçları çıkarmayabiliyor bu sebeple önemi var diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam anahtar kelimenizi ilk olarak h1 etiketi ile başlıklayın ardından h2-h3 gibi etiketlerle alt başlık türetin
[B]ÖRNEK OLARAK :
[/B]
Baş ağrısı
bla bla bla
Baş ağrısı sebepleri
bla bla bla baş ağrısı bla bla bla
RAZADOR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cümlenin anlamlı olması ve okunaklı daha değer vermesine neden olacaktır google'nin aksine ardarda saçma bir cümle oluşturmak geri sıralara atacaktır sizi onu anlatmaya çalışmıştım aynı zamanda.
1 kişi bu mesajı beğendi.