YakupYLDZ adlı üyeden alıntı

BerkinAKTAŞ hocam sadece olası plan hazırlıyorum, ben bir kuruluş kurmak istiyorum. Bu kuruluş tabii bir ofis içerisinde olacak. Bu ofisin aylık bana maaliyetini hesaplıyorum. Ortalama bir analiz yapıyorum.
Tabikide sigorta, yol ve yemekte bizim tarafımızdan karşılanacak. Piyasadaki ortalama maaşlarını merak ettiğim için bu konuyu açtım. Herkese hakkını vermek zorundayız.

Uyuyorum ki planlarınız, hayallerinizi hayırlı bir şekilde gerçekleştirir ve başarılara imza atarsınız. Şahsen bu tür projelerde yükselen insanları görmek bana mutluluk veriyor. Daha da güzeli örneğin bundan minimum 10 yıl sonra bu konunuzu gördüğünüz zaman hatırlayacak ve nereden geldiğinizi unutmayacaksınız. Maddiyatı basıp reklamla hızlı ilerlemeyecek zamanla yavaş yavaş büyümeniz size bu işe daha da bağlayacaktır.

Ayrıca aklıma yebi geldi size tavsiyem bir yazar 8-10 saat durmaksızın makale yazımı yapabileceğini düşünmüyorum. Bunun yerine part time çalışan 2 kişi almanız sizin yararınıza olacaktır. Örneğin üniversite öğrencisi 1.öğretim ve ikinci öğretim alacağınız iki kişi sizin gin içerisinde durmaksızın ofisinizi hareket halinde tutacaklardır. Ayrıca yetmezmiş gibi evlerine gittikleri zaman, boş zamanlarıbda yada okulda iken de sizin işleriniz ile uğraşacaklardır