deryaerdil google adworse başladığınızda zaten size 1 aylık danışman ya sizi arıyor yada gmail hesabınıza size bir danışman yönlendiriliyor ikisinden biri mutlaka olacaktır.Danışman sizi zaten yönlendiriyor. Verim alırsanız eğer danışmandan ister devam edersiniz ister kendiniz yaparsınız adwors işini. Yanlız kendiniz yapmanız için Google Analytics ve Adwors tıklama/siteye giriş çıkış işlemlerini de kontrol etmenizde fayda var çünkü reklamın verimini ölçmeniz için analiz bir takım bilgileri bilmeniz şart. Benimde şu anda anlaşmaya vardığım grafik/matbaa firması var sitelerini yeni teslim ettim bende kendi yöntemimle gidiyorum.Konuya dönecek olursak Facebook, instagram gibi alanlardan da reklam verebilirsiniz. Son olarak backlinkten uzak durun ben çevremdeki arkadaşlarıma da önermiyorum backlink şişirilmiş balon gibi ne zaman patlayacağı belli değil illaki backlink ile alakalı yakın bir konu bulurum dedim forumda buldum da çok da yeni olmuş bir olay arkadaş umarım sitesini düzeltir fakat iş işten geçmesin.
Ayrıca reklam yönetim işinde firmanın sosyal medya hesapları sizde mi ? hesapların durumu nedir ? varsa müşteri datası ulaşılması onlardan geri dönüş alınması bunlarda satışı arttıracak etkenler. Yazmak istediğim bu kadar ile sınır değil çok iş var yani baclinki zaten unutun. kaldı geriye adwors tek adwors ile olacak iş değil . ben şu an anlaşmalı olduğum firmaya dosya hazırlayıp koyuyorum önüne 1 yıllık şu anda taslağını hazırlıyorum. Kim nasıl çalışıyor bilmiyorum fakat ben böyle çalışıyorum.Tekrar söylüyorum backlinkten uzan durun artı şu konuyu da inceleyin işinize yarar, tarihlere de dikkat ederseniz konu güncel yani.
https://wmaraci.com/forum/yeni-baslayanlar/tum-backlinkler-bosaymis-518445.html