-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar bir süredir gözüme çarpan bir konu var. Artık haber siteleri yani Türkiye'de ki haber siteleri artık amacı dışına çıkmaya başladı.
Haber siteleri yabancı ülkelerde sadece haber yayımlayan siteler olarak görülse de Türkiye'de eğitim, sağlık, bilişim ve benzeri konular da da içerik üreterek o kategorilerde ki biz internet sitesi sahiplerinin ekmeklerine kan doğramaktadır.
Bakın en küçük örneğinden "hemşirelik taban puanları" yazdığımızda belirli eğitim ile ilgili sitelerin içerikleri çıkardı. Fakat şimdi "güya" haber siteleri her zaman ki gibi çok bilmişlik yaparak bu konuya da el atmışlar.
Aynı şekilde sağlık sektöründe de son yıllarda artan bir şekilde salak saçma içerikler üreterek sağlık sektöründeki hocalarımızın da google'da değer kaybetmesine sebep oldular.
Google'ın haber sitelerine tanıdığı ayrıcalığı açgözlü bir şekilde kullanmaktan kaçınmıyorlar.
Şu sıralar pek bi nefretim haline gelmiş ve gözüme çok batmaya başlamıştır. Özellikle indeks arttırmak için her türlü saçmalığı yapan belirli haber siteleri var bunların isimlerini vermeyeceğim.
Sizlerin görüşlerini merak ettim bu konuda. Kolay gelsin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hayır bir de sorunun cevabını alabilsem birşey demem ama o da yok ki bulana aşk olsun
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adamlar saygı ve kalite çerçevesinde rekabet edemiyorlar maalesef.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
iguanabey diyorum ya hocam "gereksiz hit telaşı" tamamen alakasız konularda salak saçma içerik üretiyorlar. Haber sitelerine artık gogle'ın bir dur demesi gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yazdıkları yazılarda da hayır yok. Türkiye’nin en doğusunda bulunan Iğdır’ın en önemli özelliklerinden biri de Türkiye’nin en doğusunda bulunmasıdır. Şehrin diğer önemli özellikleri arasında ise kendisinden doğuda başka bir şehrimizin bulunmaması ve diğer tüm şehirlerimizin kendisinin batısında bulunması sayılabilir. Iğdır meydanları sanatsal değeri yüksek heykeller, anıtlar ve diğer sanat eserlerine ev sahipliği yapmamaktadır. tarzı içerikler üretiyor dönüp dolaşıp aynı şeyi anlatıp anlatıp duruyorlar
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Biri eklenti yapsın istediğimiz siteyi engelleyelim google arama sonuçlarında gözükmesin. Yazılımcılar bekliyoruz sizden :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
O bana ben ona soruyorum sonsuz döngüye giriyoruz :D
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
MasterKazanç hocam kesinlikle katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
MehmetFazilK adlı üyeden alıntı
Yazdıkları yazılarda da hayır yok. Türkiye’nin en doğusunda bulunan Iğdır’ın en önemli özelliklerinden biri de Türkiye’nin en doğusunda bulunmasıdır. Şehrin diğer önemli özellikleri arasında ise kendisinden doğuda başka bir şehrimizin bulunmaması ve diğer tüm şehirlerimizin kendisinin batısında bulunması sayılabilir. Iğdır meydanları sanatsal değeri yüksek heykeller, anıtlar ve diğer sanat eserlerine ev sahipliği yapmamaktadır. tarzı içerikler üretiyor dönüp dolaşıp aynı şeyi anlatıp anlatıp duruyorlar
Farklı bir bakış açısı değinilen konu aynı... Kesinlikle haklısınız hocam. Görüşünüz için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Valla kardeşim biraz önce beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda diye arattirdim ilk 5teki haber sitelerinin hiçbirinde kanal bilgisi yok. Fanatik bile öyle. Altı üstü dsmart spor yazacaklar onun yerine 40-50 satır yazmışlar ne saat var ne kanal. Yeminle çıldırdım. Sırf hit kasmak için başlık atmış lanet adamlar. Bunları ne yapacağız ben de bilmiyorum.