TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
her gördüğünüzü google resimli ve detaylı şekilde şikayet edin. buraya konu açılınca google gelip görmez onu. herkes gördüğünü şikayet etseydi baya temizlik olurdu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Şunu söyleyebilirim ki Türk Webmasterları olarak Adsense üzerinden TR içerikle günlük 1 lira bile kazansak büyük başarıdır. Yahu google arama çubuğuna klavyeden rastgele 5-6 harfe basarak arama yapsak ilk 10 içinde 9 tane haber sitesi çıkar. Böyle bir durumda nasıl kazanacağız ki biz? Kesinlikle ama kesinlikle Google'ın bizi dikkate alacağı bir yapı/topluluk oluşturmalıyız. Yani daha önce de dile getirdiğim gibi WEBMASTER DERNEĞİ kurabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
yılladır maalesef bu saçmalık var. ancak googlenin bunu bir çözüme kavuşturduğu da yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
netman adlı üyeden alıntı
Yok bu düzenlemenin Google'la alakası yok. BTK'nın yasal düzenlemeleriyle olacak şeyler bunlar ben onu kastetmiştim.
BTK'nın Google sıralamalarına veya haber sitelerine müdehale edebilecek kadar özgün bir kurum olduğunu artık düşünmüyorum.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
TDWeb adlı üyeden alıntı
her gördüğünüzü google resimli ve detaylı şekilde şikayet edin. buraya konu açılınca google gelip görmez onu. herkes gördüğünü şikayet etseydi baya temizlik olurdu.
hocam haklısınız ama internet aramalarındaki böyle gereksiz siteleri nereye şikayet edebileceğimi bilmiyorum. Aydınlatırsanız veya detaylı bir konu açarsanız emin olun bir çok arkadaşımız kullanacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BakalimBilelim adlı üyeden alıntı
Şunu söyleyebilirim ki Türk Webmasterları olarak Adsense üzerinden TR içerikle günlük 1 lira bile kazansak büyük başarıdır. Yahu google arama çubuğuna klavyeden rastgele 5-6 harfe basarak arama yapsak ilk 10 içinde 9 tane haber sitesi çıkar. Böyle bir durumda nasıl kazanacağız ki biz? Kesinlikle ama kesinlikle Google'ın bizi dikkate alacağı bir yapı/topluluk oluşturmalıyız. Yani daha önce de dile getirdiğim gibi WEBMASTER DERNEĞİ kurabiliriz.
Hocam Webmaster Derneği gibi değil de daha kurumsal daha otoriter bir kurum kurulması gerek. Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)