lostyazilim
tr.link

PKK ve FETÖ'ye Destek Veren Atatürk'e Hakaret Eden Sosyal Hesaplar

24 Mesajlar 2.751 Okunma
acebozum
tr.link

EmineT EmineT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Evet hocam. Moderatöre bildir butonunu kullanabilirsiniz.

Sayın yönetici böyle bir durumda bana atılan PM'de üye kapı dışarı edilir mi?

Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
googleasistan
webimgo

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

EmineT adlı üyeden alıntı

Hocam siz report edin gereken ceza verilecektir şüpheniz olmasın. :)
Sakulta

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
ASametYildirim benim böyle bir şüphem ASLA yok. Ancak bu kişilerin sadece forumda ceza alması yeterli olmaz.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Ülkemizde Atatürk'e hakaret etmekte FETÖ'cü olmakta PKK'ya destek vermek veya üyesi olmakta suçtur herhangi bir şekilde suç değildir diyen kanunen yalan söyler ancak;

Kanunlarımızda suçun açık bir ortamda alelen işlenmesi,
suçun sosyal medya hesabı üzerinden işlenmesi ve daha birçok şekilde suç ayrımı söz konusudur.

Örneğin bir kişi devlet büyüğüne 10 takipçisi bulunan hesaptan küfür etti kanunlar küfür etmesi kadar kişinin ortamına ve kitlesine de bakmaktadır.

Muhtemelen yukarıdaki kişiye para cezası kesilerek bırakılacaktır.

Bir diğer olay ise mesela adam FETÖ'cü TV kanalına çıktı ve resmen ben FETÖ'cüyüm dedi ama tutuklanmadı sadece savcı çağırdı hastaneye sevk etti savcı dediki ben bu adamı alamam niye doktor raporunda yazmış ki bu adam akli dengesi yerinde değil ee bu adam o zaman nasıl TV kanalına çıkabiliyor bir soruşturmada hemen TV kanalına sorumlu geliyor ee savcım biz nereden bilelim her çağırdığımızı hastaneye mi götürelim o da bırakıldı sonuç adam dediğiyle kaldı.

İllaki bürokrasinin ve mahkemelerin yanlış kararları veya takipten düşen dosyalar oluyordur buna canlı şahitte oldum ama 100 dosya varsa 90 u hakettiği cezayı alıyor.

Örneğin geçenlerde SÖZDE muhafazakar bir kadın ismini ağzıma almaya bile tenezzül etmem Atatürk'e hakaret etti ne oldu;

1- Haber siteleri yayınladığı için kişinin kitlesi 10'da 100000 oldu,

Savcının değerlendirmesi hakimin kararını etkileyen unsurların hepsi haber sitelerinin ve sosyal medyanın etkisiyle değişti ve gereği yapıldı.

Umarım düşüncelerine bir nebzede olsa işin içinde olan birisi olarak cevap vermişimdir. Asıl sorunlardan birisi nedir biliyor musun?

İzmir'de Sayın Cumhurbaşkanına küfür eden grup yada şahıs ceza aldı
Atatürk'e hakaret eden malum kadın ceza aldı peki ikisinin de ortak noktası neydi?

Ülkemizin medyası bu iki olayda da en aktif şekilde yer aldı ve kamuoyunun önüne kadar serdi artık olayların kitlesi başladığı gibi değildi. En büyük fark burada yer alıyor.

Bana örneğini attığınız Kaç Saat Oldu isimli twitter hesabı hakkında açılan soruşturmanın da haddi hesabı olmadığını bir Türk polisi olarak o tür kanalların kime hizmet ettiğini çok iyi bilirim. Burada kesinlikle siyasete yerim yok ancak özellikle bazı hesapların da ne olduğu çok belli.

Aklınıza takılan sorularda daima buradayım halkı bilgilendirmek de bir sorumluluktur.

Bir takım yerlere yandaşlık yapanlar istedikleri gibi konuşup duruyor bu konuda sizinle aynı fikirde değilim. Fatih tezcan gibi onlarca isim var. Bir öğrencinin ya da bir başka kişinin delil olmadan bir öğretim görevlisine fetöcü damgası vurması bile onu işinden edip rezil etmeye yeterken bu tip kişilerin gecmişlerinde kime hizmet ettikleri açıkken alenen fetöye destek sunarken ve hala aktif bir şekilde Atatürke ve silah arkadaşlarına Cumhuriyete tehditte bulunurlarken hala ellerini kollarını sallaya sallaya gezmeleri ve istediğimi yazarim diyecek kadar alçakca bir yorumda bulunmaları durumun özeti aslında

Fetö ve diğer terör örgütleriyle mücadele ediyorsan taraf ayırmaksızın geçmişte en ufak bağı olanların cezasını verip halktan soyutlayacaksın. Bunlar birde alenen ATATÜRK düşmanlığı yapıyorlar.

O bahsettiğiniz kız bu ülkedeki kinle nefretle yetiştirilen binlerce örnekten biri. Berberinden bakkalına neler duyuluyor bir bilseniz. Ben hayatımda kurucu liderine bu kadar saygıslık yapan bir kitle görmedim.

Ceza verileceğine inansam tek tek şikayet ederim fakat inanmıyorum maalesef. Yılanın başını ezmedikten sonra kuyruğuna bassanız ne olacak.

Sevdiğim bir karikatür var

Durum bundan ibaret. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabii benimki de böyle.

Bu ülkede Atatürke alenen hakaret edip annesine bile hakaret eden kişiler hastane odalarında ziyaret edildi. Diyeceklerim bu kadar
Teşekkürler.
Browland

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Bu forumda kimse buna cesaret edemez. Aralarında birkaç deli yürek çıkarsa anında kapı dışarı edilir.

Buna 2 3 kez daha denk geldim. Cümleleri yanlış anlıyorsunuz, okuyorsunuz, lütfen tane tane ve özümseyerek okuyun. Arkadaş bu forumda pkkya fetöye destek vermeye ve Atatürk'e hakaret etmeye kimse cesaret edemez. Anında kapı dişarı edilir gereken yapılır diyor. Size demiyor bunu. Kendinize söyleniyormuş gibi anlamanız cidden garip. Korkmaz arkadaşım Atatürkçü biridir.

• Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Bir takım yerlere yandaşlık yapanlar istedikleri gibi konuşup duruyor bu konuda sizinle aynı fikirde değilim. Fatih tezcan gibi onlarca isim var. Bir öğrencinin ya da bir başka kişinin delil olmadan bir öğretim görevlisine fetöcü damgası vurması bile onu işinden edip rezil etmeye yeterken bu tip kişilerin gecmişlerinde kime hizmet ettikleri açıkken alenen fetöye destek sunarken ve hala aktif bir şekilde Atatürke ve silah arkadaşlarına Cumhuriyete tehditte bulunurlarken hala ellerini kollarını sallaya sallaya gezmeleri ve istediğimi yazarim diyecek kadar alçakca bir yorumda bulunmaları durumun özeti aslında

Fetö ve diğer terör örgütleriyle mücadele ediyorsan taraf ayırmaksızın geçmişte en ufak bağı olanların cezasını verip halktan soyutlayacaksın. Bunlar birde alenen ATATÜRK düşmanlığı yapıyorlar.

O bahsettiğiniz kız bu ülkedeki kinle nefretle yetiştirilen binlerce örnekten biri. Berberinden bakkalına neler duyuluyor bir bilseniz. Ben hayatımda kurucu liderine bu kadar saygıslık yapan bir kitle görmedim.

Ceza verileceğine inansam tek tek şikayet ederim fakat inanmıyorum maalesef. Yılanın başını ezmedikten sonra kuyruğuna bassanız ne olacak.

Sevdiğim bir karikatür var

Durum bundan ibaret. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabii benimki de böyle.

Bu ülkede Atatürke alenen hakaret edip annesine bile hakaret eden kişiler hastane odalarında ziyaret edildi. Diyeceklerim bu kadar
Teşekkürler.

Yorumlarınızda siyasete yer verilmiş malesef ki siyasete girmem siyaseti de hiç sevmem ben de sizin bazı kısımlarınıza katılmıyorum ama saygı duyuyorum.

İyi forumlar

• Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Buna 2 3 kez daha denk geldim. Cümleleri yanlış anlıyorsunuz, okuyorsunuz, lütfen tane tane ve özümseyerek okuyun. Arkadaş bu forumda pkkya fetöye destek vermeye ve Atatürk'e hakaret etmeye kimse cesaret edemez. Anında kapı dişarı edilir gereken yapılır diyor. Size demiyor bunu. Kendinize söyleniyormuş gibi anlamanız cidden garip. Korkmaz arkadaşım Atatürkçü biridir.

Kimin neci olduğuna bakmam. Yanlış anlaşılma olabilir kendileri kusura bakmasın.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Kapı dışarı edilir derken forum yönetimi o kişiyi bana PM attı diye ban atacağını hiç sanmıyorum. Sayın forum üyeleri öyle bir kaygınız var ise yöneticiler benim babamın oğlu değil sadece 1 2 sini bilirim kaç kişi olduklarını dahi bilmem lütfen bu tür hesapları eminetarakci3534@gmail.com adresi üzerinden benimle iletişim kurabilirsiniz.

Hiçbir kaygınız olmasın...

Kapı dışarı edilir derken Türkiye yasalarını ihlal ettiği için forumdan uzaklaştırılır. Daha önce örnekleri yaşandı.
EmineT

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Olay ne anlamadım ama. Dediğim şudur.

Atatürk'e hakaret edecek kadar alçak biri varsa ve bunu bu forumda dile getiriyor ise. Mod arkadaşlar gerekli işlemi yaparak. Forumdan uzaklaştırılır. (Kapı dışarı)
EmineT

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Korkmaz cümlenizi yanlış anladım herhangi bir sorun yok kusura bakmayın lütfen iyi forumlar
Korkmaz

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al