Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Bir takım yerlere yandaşlık yapanlar istedikleri gibi konuşup duruyor bu konuda sizinle aynı fikirde değilim. Fatih tezcan gibi onlarca isim var. Bir öğrencinin ya da bir başka kişinin delil olmadan bir öğretim görevlisine fetöcü damgası vurması bile onu işinden edip rezil etmeye yeterken bu tip kişilerin gecmişlerinde kime hizmet ettikleri açıkken alenen fetöye destek sunarken ve hala aktif bir şekilde Atatürke ve silah arkadaşlarına Cumhuriyete tehditte bulunurlarken hala ellerini kollarını sallaya sallaya gezmeleri ve istediğimi yazarim diyecek kadar alçakca bir yorumda bulunmaları durumun özeti aslındaFetö ve diğer terör örgütleriyle mücadele ediyorsan taraf ayırmaksızın geçmişte en ufak bağı olanların cezasını verip halktan soyutlayacaksın. Bunlar birde alenen ATATÜRK düşmanlığı yapıyorlar.
O bahsettiğiniz kız bu ülkedeki kinle nefretle yetiştirilen binlerce örnekten biri. Berberinden bakkalına neler duyuluyor bir bilseniz. Ben hayatımda kurucu liderine bu kadar saygıslık yapan bir kitle görmedim.
Ceza verileceğine inansam tek tek şikayet ederim fakat inanmıyorum maalesef. Yılanın başını ezmedikten sonra kuyruğuna bassanız ne olacak.
Sevdiğim bir karikatür var
Durum bundan ibaret. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabii benimki de böyle.
Bu ülkede Atatürke alenen hakaret edip annesine bile hakaret eden kişiler hastane odalarında ziyaret edildi. Diyeceklerim bu kadar
Teşekkürler.
Yorumlarınızda siyasete yer verilmiş malesef ki siyasete girmem siyaseti de hiç sevmem ben de sizin bazı kısımlarınıza katılmıyorum ama saygı duyuyorum.
İyi forumlar