Arsmt adlı üyeden alıntı

Tam olarak anlayamadım ama? owuzan


Şimdi anladığım kadarıyla bir site uzantısıyla yeni bir mail almak istiyorsunuz ama alamıyorsunuz. Ör: mail@siteadresi.com

Daha önceden 2 tane mail adresi alınmış Yandex Kurumsal üzerinden ama artık Yandex Kurumsal'da açtığınız mail adresinizi unuttunuz. Yani örnek vermek gerekirse arsmt@yandex.com gibi bir mail adresiniz vardı ve bu adresin üzerinde Yandex Kurumsal üzerinde kendi sitenizi kaydettiniz ve site adınızla mail adresleri aldınız.

Şimdi site adresinizi Yandex Kurumsala kaydetmek için sitenin sizin olduğunu doğrulaması gerekiyor ve bunun için de size bir kod ve içim veriyor. Bir HTML dosyası içine de o kodu girip hostiniginizde ana dizine koymanızı istiyor ki sitenin sizin olduğunu doğrulayabilsin.

Ben de diyorum ki madem arsmt@yandex.com(böyle değildir tabi ben sizin kullanıcı adınızı yazdım sadece) gibi bir mail adresinizi unuttunuz: Ana dizin üzerinden Yandex'in verdiği HTML'i kaldırın ve yeni bir Yandex Kurumsal hesabı açarak sitenizi tekrar doğrulayın. Tekrar doğrulamak için de yeni vereceği HTML dosyasını ana dizine atın ve yapılmadıysa MX kaydınızı yapın. Ama daha önce de Yandex üzerinden aldığınız için mail adreslerini muhtemelen MX kaydı mevcuttur. O yüzden sadece sitenizi doğrulamanız yetecektir.

Son olarak daha önceki kaydınızda açtığınız mail adreslerini bu kurumsal hesabınız üzerinden tekrardan açın ve giriş yapıp doğrulayın. Daha sonrasında istediğiniz kadar site uzantılı mail adresi açıp kullanabilirsiniz.