-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bunun günlük limiti var. Yani sadece yazılarınızı index için yapıyorsanız bir problem olmaz fakat sürekli anasayfaya yapıyorsanız bu bir spam haline gelebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Farklı bir hesap ile tekrar bu işlemi uygulayabiliyorsunuz ve ben şu ana kadar ceza alanı ne duydum ne gördüm. Ama (!) şahsi fikrim sitenin kendinin doğal yollarla index alması. Şahsen ben haftada 1 google gibi getir ve oluştur yaparım ama sadece sitenin anasayfasına. Ardından tüm bağlantıları seçerek indexlettirrim. Her konuya anında index aldırmanızın şöyle bir sıkıntı yaratacağını düşünmekteyim; örneğin bir konunuz doğal yollarla kendiliğinden index alırsa ilk sayfaya düşer ama google gibi getir yaparsak sistem bunu algılayamaz ve rastgele bir yere koyabilir (!) düşüncesindeyim. Bu şahsi fikrimdir, böyle olmayadabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Google gibi getir anlamsız. Ben yazıyı paylaştıktan 4-5 saat sonra site: yaparak görebiliyorum indexlendiğini. boşuna alıştırmaya gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
''doğrudan ilk 2-3 arasında yer alıyor'' sizin yanılmanıza sebep oluyor esasında. Çünkü asla kalıcı değil.
Size burada yer alabilirsin emek verirsen, ben sana bunu gösteriyorum demek istiyor aslında.