Geçen ay Macbook Air fiyatı en düşük 3500 TL idi, şuan 4400 ile 4700 arası. İkinci el aliim dedim ona da çeyrek bozduramadım.
Çıkmış çivisi ekonominin kriz daha başlamamış bile. Böyle giderse yazar kasa değil kendini atanları çok göreceğiz.
Dolar 5.75 (Güncel değil) |
58 Mesajlar | 9.459 Okunma |
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Merhaba bu konuda bir bilgi de ben vermek istiyorum. Çok yanlış bilinen bir konu bu. Soner Yalçın'dan da ara ara alıntı yaparak bilgi vereceğim.Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
Tanrı, Allah' ın Türkçe adıdır ve bunu kullanmakta sorun yok bence. İngilizler God (Google translate Tanrı diye çeviriyor) diyebiliyorsa, biz neden Tanrı demeyelim? Bir dinim yok ama Tanrıya inancım var. Tanrı bile kurtaramaz dedim çünkü son günler de herkes Allah büyüktür, Allah Türkün yanındadır, Allah bizi kurtarardan başka birşey bilmiyor. Allah Türkün yanında ama başkasının değil mi? Bence dini, siyaseti ve benzer olayları bırakıpta kalkınmak lazım.Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Merhaba bu konuda bir bilgi de ben vermek istiyorum. Çok yanlış bilinen bir konu bu. Soner Yalçın'dan da ara ara alıntı yaparak bilgi vereceğim.