nigne2011 adlı üyeden alıntı
güzel yazmışsınız ama bi detay var, ben aylık 500 tl'lik bir kazançdan bahsediyorum, siz aylık 5 milyon liralık bir kazançdan bahsediyorsunuz, küçük bir sistem benim dediğim hani facebook, youtube kurulurken ki gibi sadece eş dost akrabalar kullanacak gibi, olay bu yani.
Facebook= Chat sitesi, eş dost için konuşma sitesi olarak başlaması mantıksız değil.
Youtube= Video paylaşım sitesi, eş dost video paylaşalım diye ilk başlarda bu şekilde açmış olabilirler, mantıksız değil.
Eş dost için bu şekilde siteler açılabilir, belki forum siteside açılabilir, bir grup takılalım diye açmış olabilir :)
Bunlar mantıksız değil, kendimde örneklerine şahit oldum ama,
Hayatımda eş dostun birbirlerine reklam verip, reklamlarını gösterdiği hiçbir oluşum görmedim.
Dur şu alinin reklamsitesine reklam vereyimde sevinsin, dur şu alinin sitesinden reklam alayım.. Şeklindemi olacak yani?
Dediğiniz gibi birkaç tane oluşuma denk geldiğimi şimdi hatırladım, onlarda ücretsizdi.. Ortada bir reklam kodu vardı, herkes oraya reklam koyabiliyordu, bu reklam kodunu sitesine ekleyenlerde Adsense gibi bir content içinde oraya eklenen reklamlar çıkıyordu, küçük bi güruh kendi içerisinde yapıyordu.
Bu olayı ufak çaplı paraya dönüştürebilmen imkansıza yakın gibi birşey, çünkü kimse kolay kolay profesyonelleşmemiş biryere reklam vermek istemez.