Mybb'nin resmi sitesi dururken ne diye insanlar sizlerin sitesinden bunları indirir zaten hiç anlamıyorum. Machine kendi forum sisteminde dut yemiş bülbül iken burada kaplan oluyorsun. İki çeviri yapan kendisini sistem yapmış sanıyor.
Merhaba oBen,
MyBB resmi sitesi Türkçe dil desteği sunmuyor hocam. Biz resmi siteden paketleri alıp, dil dosyalarını Türkçeye çeviriyoruz ve düzenleme yaptığımız birkaç ayar dosyası da mevcuttur. Paketi kullanıcılarımıza yayınlamadan önce test ediyoruz, yeni gelen özellik vs var mı diye bakıp ona göre kullanıcılarımızı bilgilendiriyoruz.
Next'i, İleri diye çevirip bırakmıyoruz. Yaklaşık 8 yıldır MyBB ile içli dışlı birisiyim, resmi siteden Türkçe paket yayınlamak için yetki aldım ve resmi sitede çevirdiğim dil dosyaları yayınlanmaktadır. MyBB için geliştirdiğim birçok eklenti mevcuttur. MyBB 1.8.16 sürümünde ki karşılaştığım birçok hatayı mybb ekibine bildirmişliğim vardır ve birkaç gün sonra 1.8.17 hotfix sürümü yayınlandı. Beni bilmeden, MyBB ile ne alakam olduğunu bilmeden hakkımda böyle konuşmanız beni gerçekten üzdü. Tanımadığınız birisi için böyle kesin konuşmanızı neye göre yapıyorsunuz?
icedie Konunun içeriği bizden alıntılanma. Paket içerisinde ki dil dosyalarını düzenlenmiş vs. Normalde bu tarz konulara gelip, yorum dahi atmam ancak kaynak olarak belirtilen site birçok kez bizim paketimizi alıp, içerisinde bizim isimleri silerek kendi yapmış gibi yayınladı bu yüzden tepkisiz kalamadım. Bahsi geçen kaynak sitede yayınlanan tüm paketlerin içeriğine bakın hepsi benim cümlem, benim yazdığım kelimeler kopyala, yapıştır koy gö.... gitsin hesabı.
Derdimi umarım anlatabilmişimdir...