Arkadaşlar doğruca açıklamış. Türkçe site için Türkiye lokasyonlu hosting yeterlidir. Mesela Rusya içerikli bir web siteside sadece Rusya'ya hitap edeceğinden dolayı onun içinde Rusya lokasyonlu hosting yeterlidir.

CDN evrensel sayılabilecek birden fazla ülkelere hitap eden siteler içindir.

Onun dışında cloudflare konusuna çok hakim birisi olarak ve senelerce kullanmış tecrübeli biri olarak gereksizdir.

Hız olarak sitenizi Türkiye'ye CDN Sağlamadığı için çok fazla olmasada düşürür.
Saldırı için konuşuyorsak Cf saldırıları direkt engellemez. Aslında mantığı Ip adresini gizlemektir. Bunu bypasslamasıda kolaydır. Bypasslanmasinin onune gecebilirseniz captcha veya browser checkeri aktif ettiğinizde engeller. Ama yerli yersiz bazen 100de1 kullanici banlayabiliyor. Düşük rakamda olsa hit kaybına sebep olabiliyor. Bazı durumlarda bypasslanmaz şekline getirilebiliyor aslında.

Ama örneğin browser checking'i PHP ile kendiniz yapabilirsiniz. Bunuda bypass eden bazı saldiri tabanlı bot komutlari mevcut. Captcha daha etkili lakin kullanıcı kaybettirir.

Saldırı alamıyorsanız en iyisi hostinginiz ile devam etmeniz. Saldırı alıyorsanız elimden geldiğince cloudflare optimizesi yaparak ücretsiz şekilde isterseniz yardım ederim. Tabi suanki ip adresinizi yonlendirmeden değiştirmek gerekecek :)