-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, son 3, 4 gündür Google Ads (AdWords) hesaplarımız askıya alınıyor. 3, 4 gün öncesine kadar aynı web iste içeriği aynı tarzda başlık, açıklama ve anahtar kelimeler ile girdiğimiz reklamlar normal bi şekilde sorunsuz yayınlanıyordu. Son 3, 4 gündür girdiklerimiz "Kötü amaçlı veya istenmeyen yazılımlar" ve "Yanlış beyan" sebeplerinden onaylanmıyor. Onaylanmayan reklamların olduğu hesaplarda genelde birkaç tanesi hariç direk askıya alınıyor.
Site içeriğinden falan olabilir diye deneme amaçlı aynı başlık, açıklama ve anahtar kelimelerle yeni açılmış içeriği olmayan bir blogspot sitesi girdik o bile aynı sonucu verdi, onaylanmadı ve hesap askıya alındı.
Google AdWords konusunda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Lütfen bu konu hakkında fikir ve görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
NOT: SORUNU ÇÖZENE ÇÖZDÜĞÜ GÜN REKLAM PATLAMADAN ÇIKTIĞI GÜN ANINDAN 1000 TL İSTEDİĞİ YERDEN
trzab
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı konuda müzdaribim malesef hiçbir çözümü yok google ads her türlü aynı reklamı algılıyor. Bunlar aynı isimde kullanıcı, sabit ip adresi veya ödeme şeklinden tanıyabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayarın IP adresi, mac adresi değişiyor, temp ve %temp% dizinleri temizleniyor, dns önbelleği temizleniyor, ccleaner ile tarayıcı ve işletim sistemi bazlı detaylı temizlik yapılıyor daha sonra yeni ip ile yeni domaine kurulmuş site farklı bir gmail hesabından tekrar veriliyor. Yani bırak googleyi nsa bile anlayamaz aynı kişi olduğunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam ve Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pm atabilir misiniz hocam? Yardımcı olmaya çalışayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Nerden bulduğunu bende bir türlü çözemedim mac adresiyle alakası olmadığını düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben kesinlikle sektör ve kelimeler ile ilgili olduğunu düşünüyorıum %95 bunlardan %5 de başka etkenlerden olabilir bi yöntemden bahsetti arkadaş en kısa zamanda deneyeceğim sonucu yazarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-