birhabervar adlı üyeden alıntı

Hocam adsense'den tbs'si düşük olan kategorileri tespit ederek o kategorinin reklamlarını devre dışı bırakabilirsiniz. Böylece reklam alanlarınız geliri az olan reklamlar tarafından işgal edilmemiş olur. TO düşer ama TBM yükselir. Ben 4-5 aydır siteyle ilgilenemiyorum, haftalık 5000'den 350-400'e kadar düştü ziyaretçi ama tek tıkla 25-30 kr hatta bazen 1 TL tıklama fiyatı geliyor. Bazı günler hiç tıklanmıyor ama totalde daha kazançlı.

Yöntemi ise şu; Sol menüden, reklamlara izin ver ve reklamları engelle -> Altta site isimleri var. Tüm siteler derseniz ayarları hepsi için yaparsınız veya uygulamak istediğiniz siteyi seçebilirsiniz. Sonra Genel Kategoriler ve Hassas Kategoriler var. Ben hassas kategorilerin tamamını kapattım.

Sonra (Reklam Gösterim Yüzdesi) ve (Kazanç Yüzdesi) var. Kazanç yüzdesinin gösterim yüzdesinden düşük olduğu kategorileri engelleyebilirsiniz. Örneğin Hukuk kategorisinde reklam gösterim yüzdesi %10 Kazanç yüzdesi %20 ise bu karlıdır. Ama Gayrimenkul kategorisinde gösterim yüzdesi %10 kazanç yüzdesi %1 ise hiç gerek yok.

(Reklam Gösterim Yüzdesi) ve (Kazanç Yüzdesi) nerede? SS atar mısın?