Beyler dalga geciyosunuz ama bu durum can sıkmaya başladı s9 almayi düşünüyordum 3 4 aya daha da düşer diye bekliyordum +%40 binecek gülünecek bir durum kalmadi artik aileler zor duruma düşecek artik ayni kazancla %40 daha az ürün alacaksiniz hepiniz dalga geçer gibi guluyorsunuz sakalasiyorsunuz yaptiginiz ayiptir
Ben geçen sene telefon alırken Iphone x de mevcuttu. Ben de sırf bir kez olsun ios kullanıyım diye telefon olarak iphone 6s aldım . yani x de alabilirdim ama neden almadım ? hem gereksiz harcama hem de ülkenin daha da zararına . ( vestel alabilirdim o zamanlar ama ürünlerini hiç beğenmemiştim )
Yani siz isteklerimi , harcamalarımı kısıyım diye düşünmüyorsunuz , bizim trajikomik olaya gülmemize sitem ediyorsunuz . Yani madem zam geldi. Siz de almayın. Ayrıca bu son olaylardan sonra kesinlikle apple ürünü almayacağım . Muhtemelen samsung ürünü de kullanmam . Çünkü şu dönemde yerli olmayan ürünlerin sıkıntısını bariz şekilde yaşıyoruz .Lütfen siz de gülene edene bakmak yerine harcamalarınızı ertelemeye bakın . İleriki zamanlarda bu paralar size çok lazım olacak .