lostyazilim
tr.link

Telefonlara %40 Zam Geliyor

25 Mesajlar 2.704 Okunma
lstbozum
tr.link

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

MRCBOX adlı üyeden alıntı

Beyler dalga geciyosunuz ama bu durum can sıkmaya başladı s9 almayi düşünüyordum 3 4 aya daha da düşer diye bekliyordum +%40 binecek gülünecek bir durum kalmadi artik aileler zor duruma düşecek artik ayni kazancla %40 daha az ürün alacaksiniz hepiniz dalga geçer gibi guluyorsunuz sakalasiyorsunuz yaptiginiz ayiptir

Unutmadan şunu da söyleyim . Benim konuyu açmamdaki amaç, bilgilendirmekti . Yani siz de madem alacaksınız bu bir iki günlük süreçte alabilirsiniz . Muhtemelen ilerleyen zamanlarda daha da artacak fiyatlar .
MRCBOX

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MRCBOX MRCBOX <?echo "Hello wmaraci";?> Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webtasarim
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 365 / 296
  • Ticaret 18, (%100)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Ben geçen sene telefon alırken Iphone x de mevcuttu. Ben de sırf bir kez olsun ios kullanıyım diye telefon olarak iphone 6s aldım . yani x de alabilirdim ama neden almadım ? hem gereksiz harcama hem de ülkenin daha da zararına . ( vestel alabilirdim o zamanlar ama ürünlerini hiç beğenmemiştim )

Yani siz isteklerimi , harcamalarımı kısıyım diye düşünmüyorsunuz , bizim trajikomik olaya gülmemize sitem ediyorsunuz . Yani madem zam geldi. Siz de almayın. Ayrıca bu son olaylardan sonra kesinlikle apple ürünü almayacağım . Muhtemelen samsung ürünü de kullanmam . Çünkü şu dönemde yerli olmayan ürünlerin sıkıntısını bariz şekilde yaşıyoruz .Lütfen siz de gülene edene bakmak yerine harcamalarınızı ertelemeye bakın . İleriki zamanlarda bu paralar size çok lazım olacak .

Backlinkcigeldi Hocamin yazdigini okumadiniz sanirim neden biz sürekli kisalim devlet har vurup harman savururken.Halkin kemer sıkması yeter dedirtmedi galiba,birşeylerden kısmak hoşunuza gidiyor.Herkez gülebilir ama gülmeninde yeri zamani var ve ülkece vatandaş zor durumdayken gülerseniz hakkinizda iyi düşünmem bidahaki mesajiniza cevap vermiyecegim iyi forumlar.

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Daha ne kadar gelecek :)

prestij

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

MRCBOX adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Hocamin yazdigini okumadiniz sanirim neden biz sürekli kisalim devlet har vurup harman savururken halkin kemer sıkması yeter dedirtmedi galiba birşeylerden kısmak hoşunuza gidiyor herkez gülebilir ama gülmeninde yeri zamani var ve ülkece vatandaş zor durumdayken gülerseniz hakkinizda iyi düşünmem bidahaki mesajiniza cevap vermiyecegim iyi forumlar

İyi o zaman çok biliyorsanız, devam edin inatlaşmaya . Sizin inatlaştığın kısım yer devlet oluyor . Devlet size , bana istesek de istemesek de zamı bindirmeye devam edecek . Siz o zaman sürekli " Devlet , kendi harcamalarından kıssın , bizim kısma mecburiyetimiz yok " diyin . Bakalım değişen bir şey olacak mı ? Zararlı çıkan kim olacak ? Biz halk olarak birbirimize yardımcı olmak için söylüyoruz bunları . İsterseniz uymazsınız ama sizi dinleyecek birini de bulamazsınız :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

FurkanOYMAK adlı üyeden alıntı

Daha ne kadar gelecek :)

Dolar yerinde saydığı veya yükseldiği takdirde çok daha fazla zamlar gelebileceği söyleniyor . Yani zamın sınırı yok malesef

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al