Marstyson adlı üyeden alıntı
Ben geçen sene telefon alırken Iphone x de mevcuttu. Ben de sırf bir kez olsun ios kullanıyım diye telefon olarak iphone 6s aldım . yani x de alabilirdim ama neden almadım ? hem gereksiz harcama hem de ülkenin daha da zararına . ( vestel alabilirdim o zamanlar ama ürünlerini hiç beğenmemiştim )
Yani siz isteklerimi , harcamalarımı kısıyım diye düşünmüyorsunuz , bizim trajikomik olaya gülmemize sitem ediyorsunuz . Yani madem zam geldi. Siz de almayın. Ayrıca bu son olaylardan sonra kesinlikle apple ürünü almayacağım . Muhtemelen samsung ürünü de kullanmam . Çünkü şu dönemde yerli olmayan ürünlerin sıkıntısını bariz şekilde yaşıyoruz .Lütfen siz de gülene edene bakmak yerine harcamalarınızı ertelemeye bakın . İleriki zamanlarda bu paralar size çok lazım olacak .
Backlinkcigeldi Hocamin yazdigini okumadiniz sanirim neden biz sürekli kisalim devlet har vurup harman savururken.Halkin kemer sıkması yeter dedirtmedi galiba,birşeylerden kısmak hoşunuza gidiyor.Herkez gülebilir ama gülmeninde yeri zamani var ve ülkece vatandaş zor durumdayken gülerseniz hakkinizda iyi düşünmem bidahaki mesajiniza cevap vermiyecegim iyi forumlar.