-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar imzamdaki sitemdeki sağ üst taraftaki kısma orjinalliği bozmadan arama için adsense kurmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...
Ek Olarak:
http://www.androidauthority.com/ sitesindeki gibi olmasını istiyorum.
Arama sonucu site içinde çıkması dahil.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kimse bu şekilde yardım edemez sana. Adım adım zaten Google Adsense üzerinde anlatılıyor. Yardım edebilecek kişi senin şifreni almak zorunda kalacak ya da tek tek resimli anlatım yapması gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
trgy adlı üyeden alıntı
Kimse bu şekilde yardım edemez sana. Adım adım zaten Google Adsense üzerinde anlatılıyor. Yardım edebilecek kişi senin şifreni almak zorunda kalacak ya da tek tek resimli anlatım yapması gerekiyor.
Bende böyle bir arkadaş arıyorum. Tek tek anlatacak. Bunu tek benim için yapmış olmayacakki. Bir çok kişi buradan faydalanmış olacak....
Ek Olarak:
Tabiki şuda olur koskocaman internet aleminde bunun paylaşıldığı bir linki veren arkadaşta bizi sevindirir...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu kadarını ben zaten biliyorum. Benim istediğim insanlara yardım etmeyi seven bir arkadaşın WP sitelerdeki arama kutusuna bunu nasıl monte edileceğinin açıklanması. Bunun sadece bana yarayacağınıda düşünmüyorum. Birçok arkadaş buradan faydalanacaktır diye düşünüyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpressman adlı üyeden alıntı
o zaman senin için küçük ve insanlık için büyük bir adım atarak önce sen biraz araştır entegre etmeye çalış sonunda muhakkak yapar ve bizleri aydınlatırsın şimdiden yardımların için teşekkürler :)
Sonunda öyle olacak heralde.
Fakat şuda var benim kod bilgim 100 üzerinden 1 veya 2.
Bu forumda kod bilgisi 100 üzerinden 80 lere yaklaşan birçok arkadaş var.
Bunlar yardımcı olsa çok iyi olur diye düşünüyorum...
Ek Olarak: wordpressman siteni gezdim aslında sende bu cevher var sitende gözüküyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizler sabırlı insanlarız. Beklemesini biliriz.
Cevap için teşekkürler...
Ek Olarak: HALEN BEKLEMEKTEYİZ...