Zaman zaman yazarlık zaman zaman ise alım yapan biriyim. Ve yaklaşık 3 4 yıldır da makale sektöründeyim. Taban fiyat olarak 100 kelimesi 1 TL bence de biraz az. Fakat burada arkadaşların çoğunun aksine ticari kaygı gütmeden bunu söylüyorum. Ben zaten 100 kelimesi 1 TL de olsa 2 de olsa aynı rakama çalışmaya devam edecek biriyim. Sabit çalıştığım ücret bu rakamların üzerinde.
Benim bu konuda taban fiyatın arttırılması burada çalışan diğer arkadaşların hakları içindir. 100 kelimesi 2 TL gibi rakamlar çok uçuk olacağı gibi 100 kelimesi 1.25 maksimum 1.5 TL ideal rakamlardır şuan için.
Kısaca demek istediğim herkesin hakkını korumak adına bir miktar taban fiyat arttırılabilir. Ama bu artış, konuyu arkadaşın dediği gibi ADAM 1 TL den satıyor ben 1.5 TL den satmıyorum bu nedenle 1.5 TL olmalı mevzusu değil. Kalite ve güven verirsen illaki müşteri buluyorsun. Sıkıntı yeni başlayan ve kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışan çevresi olmayan arkadaşlardadır. Onların hakkını korumak adına bir miktar arttırdım sağlanabilir.
Mobilden yazdım. Hata, anlam kayması VS olabilir. Kusura bakmayın