Mrtcn adlı üyeden alıntı

Swift sistemi kapatıldığı için para avrupaya gidemez, hatadaki emirler iptal edilip alanlara güncel kur ile çarpıp dolarları verilir.

Olay bitti

Basit bir hata değil bu böyle bir fire veren o işleri halletmiştir bence :) koskoca bir bankadan böyle amatörce 20 dakikalık bir hata beklemek de pek akıl işi olmaz doğrusu.

birsevda adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi atm den dolar euro çekilemez. Geç saat oldugu için başka bankaya yapılacak eftler pazartesine sarkacaktır.
Bunları bilmenizi istedim öncelikle. Buna benzer bir sorunda ingbankta oluyor dolar 4,11 lerde ama ingbank durumu erken farkedip toparlıyor.
Bana göre çevirenlerin eft geçmeye kalkanların vs. Çoğunluğun hesabına kısaca bankada müşterilerin büyük bölümünün hesabına bloke koyulacaktır.
Ama şu konuyuda es geçemiyecem o konuda da siz haklısınız insanın aklına şu geliyor gene hortumlanıyoruz mu ?

Adı kara para aklamakla geçen ve davalık olan bir bankanın bir gece vakti kuru indirip 20 dakika işlemlere izin vermesi beni şüpheye düşürüyor. Ali, Veli elbet kâr edemez, ona müsade etmezler. Fakat eğer bir meblağ eritme söz konusu ise bunu yapan bir bankanın onu da yapması hiç şaşıralacak bir olay olmasa gerek. Kara para aklamaktan yaptırım alabilecek bir banka sonuçta

Arestr adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Hocam elbette basit bir hata değil ama artık böyle şeylere şaşıramıyorum bile. Bu ülkenin başına ne gelse müstehak. Adını tam hatırlamıyorum ama Rus bir komutanın bir sözü var aynen şöyle diyor "Sanırım Mustafa Kemal yanlış milleti kurtardı". İnsanın ne kadar içi parçalansa da şu söze ne denir ki ?. Zaten bunlar daha iyi günlerimiz

Profillerine giriyorum, vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorlar lakin tweet altında 3.88den su kadar dolar aldım diye böbürleniyorlar. Cidden anlamak güç.

Marstyson adlı üyeden alıntı

Nasıl bir hata yaptılar da 3.88 oldu . Kesinlike başka iş var arkasında .

Bu ülkede hiçbir güç adı kara para aklamakla geçen bir bankanın gecenin bir yarısı kuru indirerek işleme açmasını basit bir hata olarak bana gösteremez, inandıramaz kesinlikle altında başka bir iş var. Yakında çıkar kokusu. Gerçeklerin pis bir huyu var bilirsiniz. Er ya da geç ortaya cıkarlar.