-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Facebook ta dolanırken gördüğüm bir olay. gerçekten çok utandım her mesajda ellerim kollarım titredi. ileride inşallah çocuk yaptığımda kendi çocuğuma yazılmış gibi düşündüm.
bu pedofili hastası şeref yoksununu siz de görün istedim. gerçekten şoktayım.
sonra dayanamadım anasına avradına küfür edecektim çünkü yapabileceğim bişey yok başka. insta hesabını kapatmış facebook adresi duruyor.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009088030994&ref=br_rs
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
Ü** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
kanım dondu
Allah belasını versin bunun
yeter artık ibreti alem için böylelerine öyle bir ceza vereceksinki birdaha kimse teşebbüs bile etmesin
sinirden elim ayağım titriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bu şeref yoksununun çıktığını çıkacağını sansür...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Erkek olmaktan utanmaya gerek yok
Bu oksijen israf edene erkek demeyin
1 kişi bu mesajı beğendi.
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Size bunca yıllık hayatım boyunca tecrübe edindiğim bir tavsiye vermek istiyorum, kimse yanlış anlamasın. Asla bir değeri kötülemiyorum veya aşağılamıyorum. Sadece bu değerleri yaşayan bazı insanların yanlış yaşadığını belirtmek istiyorum.
Nerede bir hacıyım hocayım veyahut osmanlı torunuyum türk oğluyum öyleyim böyleyim vatanım için şöyle yaparım böyle yaparım asarım keserim tarzında zihniyete sahip bir adam görürsem hiç diyalog kurup iq seviyemi düşüremem. Çünkü istisnalar hariç hep böyle olaylar o profil insanlardan çıkıyor. Ülkü ocaklarından bir başkanda aynı bu sebepten dolayı ifşalanmıştı.
Yani diyeceğim o ki, böyle insanlar etrafımızda var ve olmaya devam edecek. Keşke olmasa.
Müslümanlık gibi harika bir dini böyle bu şekilde kullandıkları için insanlar dinden soğuyor. Şimdi bu adamın yanında müslümanlığa bir laf etsen ettirmez. Ama yaptığına bak işte.
Ben görmedim bu güne kadar bir ateistin 10 yaşında kızı taciz ettiğini. O yüzden bir insanla tanışırken dinine, diline, ırkına bakmak yerine insan mı diye bakın.
İmam'ın oğlu pezevenkte olur, pezevenkin oğlu imam da olur. Kimin ne olacağı hiç belli olmuyor şu devirde.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Osmanlı ÇOCUĞU HAHAHA. Arap ve rum kırması birde Türk olduğunu iddia etmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
O kişiyi hemen polise ihbar etmeniz lazım.
İkinci olarak bu sapığın niyetini gizlemesi için profiline Osmanlı, Türk gibi ifadeler yazması doğal. Profesyonel sapık diye yazacak hali yok ya. Bazı arkadaşların bunu bilmezmiş gibi mesaj yazmasını art niyetli buluyorum açıkçası.
Şimdi tövbe zamanı..