-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim reklam çıkacak kişiye ihtiyacım yok, reklam çıkarken karşılaştığım bu sorunu çözmemde yardımcı olacak birine ihtiyacım var. Lütfen atın yapayım gibi teklifler etmeyiniz. Bu arada reklamlar onaylandıktan sonra patlıyor anahtar kelimeler incelemedeyken. Anahtar kelimeler de onaylandıktan sonra patlayabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İşinin yapılmasını istiyormusun istemiyormusun ? Ben sana reklamı cıkıp reklamın yayınlandıktan sonra hesabı devredeceğim. Farklı bir amacın varsa söyleyebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uasports adlı üyeden alıntı
İşinin yapılmasını istiyormusun istemiyormusun ? Ben sana reklamı cıkıp reklamın yayınlandıktan sonra hesabı devredeceğim. Farklı bir amacın varsa söyleyebilirsin
İşimin yapılmasını istemiyorum arkadaş 50 kere yazdığım gibi işimi yapabilmem için yanlış beyan engelini aşmamda fikirleriyle yardımcı olacak arkadaş lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
worldww adlı üyeden alıntı
Blog aç. 15-20 makale at. Anahtar kelimede yazı yaz. Farkli hesap ve kartla reklam ver. Onaylandiktan sonra redirect yap. Bir süre idare eder. Maalesef alternatif yok gibi.
Bu şekilde onaylattıktan sonra anahtar kelimer inceleme aşamsındayken veya anahtar kelimeler de onaylanmış bi şekilde yayın beklerkende patlayabiliyor. Ama bunu tekrar deneyeceğim. Blogger olarak mı açayım? Yoksa normal domain wordpress mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hollanda lokasyon sunucu var deneyeceğim.