-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam hazır takviyeyle hızlı gelişirsin lakin kalıcı olmaz. Ekmekle mantı tarzında yiyordum ben bol karbonhidrat alıp enerjiyi karşılasın diye protein ihtiyacım için de spor öncesi ve spor sonrası için ise tuzsuz lor peyniri vanilyalı çocuk devam sütü tarçın ve muzu aynı anda blander dan geçiriyordum ve milkshake yapıyordum yaklaşık olarak 30-32 gram protein vardı muzdan aminoyu vs destekliyordum lorun vereceği karbonhidratta sağlıklı olduğundan dolayı sağlam eşit bir şekilde yayılmış kilo takviyesi besini oluyordu. Canın çikolata vs çektiğinde başlangıç düzeyi kilo alma aşamaları olduğundan yine vanilyalı gelişim sütüyle müsli yulaf ezmesini çerez olarak kullanıyordum. Şeker ihtiyacını meyvelerden karşıla. Tabiki bunları düzene bağlama haftada bir günü standart olmayacak şekilde vücudu şaşırt gömebildiğin kadar ye yiyeceğine dikkat etmeden. Pilav üstü haşlanmış tavuk, ayda en az 3 kere mutlaka balık. Açlık hissi yarattığında ama saatin gelmediğinde yoğurt gibi besinler tüketebilirsin mesela. Hocam açtım ağzımı sıraladım belki sende biliyorsundur ama bence takviye tozlara başlamanın zamanı değil naçizane fikrim. Temel sağlam olsun ki ileride bırakırsan ulan boşa gitti deme diye. 2 sene yaptım ve hocalarım bu yönde yürüttü beni ilk sene birazda kendim karşı olduğumdan besin diyetim böyleydi