Bu düzen böyle gitmeyecek merak etmeyin. Az önce 2 3 ekonomist dinledim, enflasyon sene sonuna kadar en az %30u görecek diyorlar. Şirketlerin yarısı çöktü, kalanlar da patır patır dökülecek, kısaca bir noktada ipin ucu kopacak. Kafayı yormayın böyle şeylere, yönetenler durumdan memnun. Memnun diyorum çünkü herhangi bir kemer sıkma amacı taşıyan yaptırım görmedim. 130 bin özel makam aracı duruyor, lüks yaşamlar, savurganlıklar, gereksiz gereksiz harcamalar son gaz devam ediyor. Osmanlının görkemli çöküş dönemini yaşıyor bu ülke. İlaç yine güçler ayrılığında, Cumhuriyette ve laiklikte. Bu düzen böyle gitmeyecek herkes biliyor. Her an beklenen ekonomik kriz bombası bir anda patlayacak geriye kaç şirket sağ kalacak? Bekleyip, Göreceğiz

Ha birde;

Ejder meyvesi, liçi eşliğinde efuli ya da starex eşliğinde aloevera yediniz mi hiç? Ne stres bırakıyor ne sinir. Tavsiye ederim. Bu aralar popüler :)

Edit: Merkez bankası faiz arttırımına gitmeliydi, gitti mi? Gitmedi. Bu da gösteriyor ki ülke göz göre göre bir yıkıma götürülüyor. Tarihin gelecekte yazacağı anlara şahit oluyoruz.