lostyazilim
tr.link

Bakan Çavuşoğlu: 2 milyon insan(Suriyeli) daha Türkiye'ye gelebilir

19 Mesajlar 1.770 Okunma
acebozum
tr.link

cansaridas cansaridas Dijital Satış Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 301
  • Beğeniler 168 / 93
  • Ticaret 39, (%100)

haliluunal adlı üyeden alıntı

Yo mızal yo <<
Bu kodu çözebilen varmı acaba

kesinlikle katılıyorum hocam 🤝
haliluunal

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

forces forces WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1366
  • Beğeniler 9 / 379
  • Ticaret 0, (%0)
Tamam iste daha once yapilmadi simdi yapilsin diyorum iste ,heryer arapca tabela ile doldu tasti ,bende iceri girsinler demiyorum ki.avrupa cok istiyorsa 2 milyon kisiyi alsin trenlerle gonderelim,1 milyonuda abd alsin ,500 bin kisiye suudiler alsin ,olay cozuldu ,hep bizmi bakicaz,bizde kriz kapidan girdi ,kisin herkezi isitacak gelen kriz zaten ,fazlasinada gerek yok

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

forces adlı üyeden alıntı

Sinirda tutacaksin ,almayacaksin

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Öyle bir ihtimal yok maalesef. Savaş varken sınirda tutamazsın milyonlarca insanı. Öyle bir ihtimal olsa ilk seferde denerlerdi. Bunların yemesi içmesi, kalacakları prefabrik evleri vs.. bu masrafı şu durumda bu ülke nasıl kaldıracak? Suriye iç işlerine karışılmamalıydı. Artık çok geç.

Biz çıkalım onlar girsin ya. Hiç zahmet etmesinler. Hastanede doğan her 10 bebekten 4 5 tanesi Suriyeliymiş. Nasıl bir kıyım içindeyiz kimse farkında değil. Ekonomik sosyolojik zararlar da bir yana tabii.

Muhtemelen bu kadar tepkiye rağmen, bu 3,5 milyon insandan 1 milyonunu yine alacaz sınıra .

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

Yo mızal yo <<

Galiba bu mahsur kalmış arkadaşımız oy istiyor 😔

wmaraci
wmaraci

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Yo mızal yo <<

İnsanların sabırları boylarını aştı. Yo mızal yo diyorsunuz ya, bir noktadan sonra bu bile durduramayacak insanları. Hem ekonomik kriz hem 2ye bölünen millet, hem suriyelisi hem teröristi cidden çok fazla bir ülke için. Vallahi cinnet geçirecek halk bundan korkuyorum. Olmaz demeyin, dünya tarihinde örnekleri var.

Yo için ülkenin içine ettiler. Ne yoymuş be :)

haliluunal haliluunal Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 80 / 270
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

İnsanların sabırları boylarını aştı. Yo mızal yo diyorsunuz ya, bir noktadan sonra bu bile durduramayacak insanları. Hem ekonomik kriz hem 2ye bölünen millet, hem suriyelisi hem teröristi cidden çok fazla bir ülke için. Vallahi cinnet geçirecek halk bundan korkuyorum. Olmaz demeyin, dünya tarihinde örnekleri var.

Yo için ülkenin içine ettiler. Ne yoymuş be :)

Yo lazım hedef 3202

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)
İdlip içindeki cihatçı teröristlere desteği kessinler, kimse gelmez valla. Halk zaten Suriye ordusunun İdlip'e girmesini istiyor, cihatçıları da imha etsinler, hem idlip halkı kurtulsun, hem türkiye böyle bir sorun ile karşılaşmamış olur.

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!

PadThai PadThai Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek C# Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 30 / 63
  • Ticaret 8, (%100)
Valla Tayland bile izin vermiyor ülkeye girişlerine. Bu gidişle 15-20 sene içerisinde Türkiye'de çoğunluk olurlar gibi.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

forces adlı üyeden alıntı

Tamam iste daha once yapilmadi simdi yapilsin diyorum iste ,heryer arapca tabela ile doldu tasti ,bende iceri girsinler demiyorum ki.avrupa cok istiyorsa 2 milyon kisiyi alsin trenlerle gonderelim,1 milyonuda abd alsin ,500 bin kisiye suudiler alsin ,olay cozuldu ,hep bizmi bakicaz,bizde kriz kapidan girdi ,kisin herkezi isitacak gelen kriz zaten ,fazlasinada gerek yok

Avrupa 40 50 bin Suriyeli aldı zaten. Okumuş iş yapacakları tek tek seçiyor adamlar. Biz fuhuşçusunu tecavüzcüsünü, katilini, vasıfsızını alıyoruz. Avrupa almaz bunları.

Ha avrupayı sınırı açıp bunları salmakla tehdit edersek de ortaya pek iyi şeyler çıkmaz.

Suriyenin iç işlerine en başında karışan Türkiyeydi. Esad'ı devirecez diye geldiğimiz son noktaya bakın. Ekonomik olarak sosyolojik olarak bir yıkım içindeyiz zaten. Bu da afedersiniz bir şeye tüy dikmek olur. Suriyeyi kendi haline bırakmalıyız. Esad gerekeni yapıyor zaten.

Rusya Çin Suriyenin arkasında. Ee biz ABD ye kafa tuttuk? Rusya ve Çinin yanında yer aldık. Natoya kafa tuttuk s400leri aldık. Ee sonuç ne?

Şimdi Rusya ve Çini karşımıza alacağımızı ya da alabileceğimizi mi sanıyorsunuz? Ben hiç sanmıyorum. Idlibi ilk vuran da Rus jetleriydi zaten.

Suriyeli is Coming

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al