forces adlı üyeden alıntı

Tamam iste daha once yapilmadi simdi yapilsin diyorum iste ,heryer arapca tabela ile doldu tasti ,bende iceri girsinler demiyorum ki.avrupa cok istiyorsa 2 milyon kisiyi alsin trenlerle gonderelim,1 milyonuda abd alsin ,500 bin kisiye suudiler alsin ,olay cozuldu ,hep bizmi bakicaz,bizde kriz kapidan girdi ,kisin herkezi isitacak gelen kriz zaten ,fazlasinada gerek yok

Avrupa 40 50 bin Suriyeli aldı zaten. Okumuş iş yapacakları tek tek seçiyor adamlar. Biz fuhuşçusunu tecavüzcüsünü, katilini, vasıfsızını alıyoruz. Avrupa almaz bunları.

Ha avrupayı sınırı açıp bunları salmakla tehdit edersek de ortaya pek iyi şeyler çıkmaz.

Suriyenin iç işlerine en başında karışan Türkiyeydi. Esad'ı devirecez diye geldiğimiz son noktaya bakın. Ekonomik olarak sosyolojik olarak bir yıkım içindeyiz zaten. Bu da afedersiniz bir şeye tüy dikmek olur. Suriyeyi kendi haline bırakmalıyız. Esad gerekeni yapıyor zaten.

Rusya Çin Suriyenin arkasında. Ee biz ABD ye kafa tuttuk? Rusya ve Çinin yanında yer aldık. Natoya kafa tuttuk s400leri aldık. Ee sonuç ne?

Şimdi Rusya ve Çini karşımıza alacağımızı ya da alabileceğimizi mi sanıyorsunuz? Ben hiç sanmıyorum. Idlibi ilk vuran da Rus jetleriydi zaten.

Suriyeli is Coming