lostyazilim
tr.link

Alt yapım yok, siz olsanız hangi alternatifi seçerdiniz?

21 Mesajlar 9.256 Okunma
lstbozum
tr.link

sezaiacima sezaiacima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)
gaste Port sorunu değil de, internet alt yapım yok. Yani ne port var, ne de alt yapı. Bu yüzden problem oluyor biraz. Ben yararlanabilecekler kişiler arasında mıyım?

wmaraci
reklam

gaste gaste webibo.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** O**
  • Mesajlar 632
  • Beğeniler 114 / 346
  • Ticaret 4, (%100)
99 tl olarak sizi faydalandırabiliriz.

Yok imza falan

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Ayni problem bende de var. Yeni bir yere taşındık, İstanbul içinde olmasına rağmen altyapı yok. Ben de superbox düşünüyorum, 50 GB kota bittikten sonra hız 8mbite düşüyormuş. Intte 3 mbit yazıyor fakat kullananlar 8mbit diyor. 50 GB kota sonra sınırsız 8mbit yani. Buraya kadar her şey muazzam fakat sorun şu, 1 ocak 2019dan itibaren akk kalkacak deniyor ya onun yerine kota gelecek diyorlar, haliyle Superbox paketi de sadece 50GB kotalı olacak paket bitimi de ek paket almazsanız int desteği alamayacaksınız ve 99TL de olsa inanılmaz pahalıya geliyor. Fiberde 89TL ye 15 20 mbit internet var hem de sınırsız.

Ben bu yüzden superbox almadım. Hızı iyiymiş vs. Lakin hem taahhüt hem 1 ocak 2019dan itibaren sınırsız özelliğin kalkacak olması beni soğuttu.

Onun yerine farklı bir taktik deneyerek binaya hızlıca fiber altyapı çektirmeye çalısıyorum su an. Baya dil döktüm. Baya yerlere ulaştım. Bugün aradılar sizinle bizzat ben ilgileneceğim dedi yetkili. İş neticeye ulasınca sonucu bildireceklermiş.

Sene olmuş 2018 hala altyapı yok.

• Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)
Backlinkcigeldi Benimki öyle merkezi bir yerde değil. Bana 20 gb akn olsa da olur. Ben interneti çok fazla kullanan birisi değilim. Fakat şöyle bir şey var, hep lazım oluyor. Avea'nın 20 gb akn'si olsaydı da yeterdi bana mesela. Bazen çok fazla indirmeler de yapabiliyorum. Bunun için kafenin birine gidip, orada oturup, indirme yaptıktan sonra çıkıyorum. Ama bir yerden sonra sıkıcı bir hâl alıyor bu durum. Sonucu benimle de paylaşır mısınız?

wmaraci
wmaraci

berkkanoffical berkkanoffical WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
https://twitter.com/pauldoany mesaj at yarın ararlar

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
benim yerdede alt yapı yoktu turkcell 50 gb tercih ettim. Ama sınırsız 50 gb diye geçiyor. Tabi öyle geçtiğine bakma normal modem gibi değil baya yavaşlama oluyor. Sorunun cevabı ise bulunduğun yere göre tercih yapman lazım. En iyi hangisi çekiyor ise onu seç

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

sezaiacima adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Benimki öyle merkezi bir yerde değil. Bana 20 gb akn olsa da olur. Ben interneti çok fazla kullanan birisi değilim. Fakat şöyle bir şey var, hep lazım oluyor. Avea'nın 20 gb akn'si olsaydı da yeterdi bana mesela. Bazen çok fazla indirmeler de yapabiliyorum. Bunun için kafenin birine gidip, orada oturup, indirme yaptıktan sonra çıkıyorum. Ama bir yerden sonra sıkıcı bir hâl alıyor bu durum. Sonucu benimle de paylaşır mısınız?

Hocam çok kullanmıyorsun diye 50GB kotaya 139 TL veya 99TL vermek akıl işi değil. Yani insanın içi rahat etmez. O kota birde su gibi gidiyor. İnternette aratın yani neler var neler. Sınırsız neti 89TLye kullanmak varken neden 99TLye 50GB akk vereyim di mi? Ulaşabileceğim en üst Turk ******* yetkisine ulaştım. İl müdürlüğünden vs.. de daha üst. Bakalım ilgileneceğini söyledi, bu işleri takip etmesi için birini de yönlendirdi bana sağ olsun. İnternette okuyorum, bu tür işlerde sağlam kişilere ulaşirsanız 1 ayda altyapıyı çekiyorlar.

Bu arada bende de tamamen altyapı yok gözüküyor fakat üst kat alt kat ***** kullanıyor anlamadım gitti. Port yoksa da altyapı yok olarak gözüküyor heralde. Fiber kutusu çektirmek için başvurdum. Sayemde komşular da nasiplenir artık :)

Sınırsız 15 20mbit net kullanmak varken kota hesabı yapmak insanın cidden zoruna gider. Taahütlü olmasa ve 99TL olsa neyse birde 2 sene taahütlü caymak isteseniz uğrasır durursunuz
sezaiacima

kişi bu mesajı beğendi.

Umitunal Umitunal Webfaresi.net Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webfaresi.net r00tadmin
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ü**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 379 / 378
  • Ticaret 27, (%93)
Vodofone red 15 paketi al ustune youtube paketi
Facebook twtr whatsapp youtube ucretsiz 15 gb internet ayda 80-90 tl sosyal medyanin tamami ve youtube izlesene sinirsiz olunca internet 15 gb fazlasiyla yeter diye dusunuyorum telefonu modem gibi kullanirsin ben olsam ole yapardim
sezaiacima

kişi bu mesajı beğendi.

Webfaresi.net Beklerim

• Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)
ümitünal Sosyal medyada çok fazla takılan bir insan değilim. Genelde udemy, iiensitütü ve bein connect filan girdiğim yerler arasında. Onu da düşündüm. Hatta platinium paketler de vardı turkcellin, ama evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki. Önerin için teşekkür ederim.

Ayrıca Backlinkcigeldi kardeşim, çok teşekkür ederim değerli görüşün için.
Umitunal

kişi bu mesajı beğendi.

BigBang BigBang Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 20 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
netspeed

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al