Geçenlerde bir konu açtım 6 kurusa vps diye. Birisi çıkmış google cloud var buna ne gerek var. Birisi demiş güvenilmez. Güvenilmez dediği firmanın geçmişine bakıyorum 12 yillik firma ve 1 şikayet yok her yerde övülmüş. Googleda vps yazinca ilk 5 firma icinde. Sonra üyenin yaşına bir baktım 17. Burada 17 yaşında ki arkadaşları kucumsemiyorum çünkü 17 olup hepimizi cebinden çıkaracak insanlar da biliyorum. Lakin akıl yaşının 17yi bile görmediğine eminim. Daha sonra yine bir konuda faydalı birşey paylaştım ve yine aynı kişi tuhaf çocuksu yorumlarıyla orada bulunuyor. Ben de moderatorlere bilgi verdim konularim silindi bir daha da kimsenin yararina birşey paylaşmadim. Kimseye de satasmadim. Ara sıra ufak sürtüşmeler oluyor ama umursamiyorum artık. Çünkü benim gerilmem demek kendime zarar sadece. Aslında çok ağzım bozuktur lakin güzel konuşmasını da gayet iyi biliyorum. Burada bir kişi cikipta sen bana kötü konuştun diyemez. Bu yüzden rahatım. Siz de aynısını yapın umursamayin cok iyi geliyor. 😊