worldww adlı üyeden alıntı

Hiç izlemediyseniz izleyebilirim :) Nasıl set? Fiyat nasil? Fiyatının hakkıni veriyor mu?


Başlangıç için bir miktar ilerledim ancak bilgisayarım hasar gördüğünden uzak kaldım. Şimdi kullandığım bilgisayara Android Studio ağır gelebilir diye Android'e değil Python'a başlayayım dedim. Bir Python kursu aldım onu izliyorum.

İki set var. İkisi de şu an 27,99 TL. Bilginin değeri ve piyasada hala Android Developer'lığın niche bir alan olduğu düşünülünce, eğer izleyen de kursun hakkını verirse fiyatı elbette fazlasıyla hakkını verecektir :). Kurs içeriğinden de görebileceğiniz üzere örnekli ilerliyor zaten. Kursun mail bültenine aboneyim ve her ay öğrencilerin uygulamaları mail olarak geliyor "Öğrenci Başarıları" adı altında, yani izleyip bilgiyi kullanmayı bilen her türlü yapıyor. İlk kursu henüz yarılamaya bile yetişmediğim için 2. seviye kursu almadım ancak Atıl hocanın Udemy'de tamamı ücretli 90 bin adet öğrencisi olduğunu düşününce 2. seviyenin de iddialı olduğunu tahmin edebiliyorum :)

Ücret eğer sizde 28 liradan yüksek görünürse ref linkimden tıkladıktan sonra mesaj atın, 2. seviye için indirim kuponu vereyim :)