-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu devirde kimseye güvenmem, ortalık duygu, umut taciri doldu. BELKİ DOĞRUDUR BELKİ YALAN BİLEMEYİZ. Anca ev adresini alırım kendi gözümle görür parayı elden veririm
76383
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaştan belgeleri bazı kanıtları vermesini istedim ancak engelledi beni. Artık sahte bir kampanya olduğundan şüphem yok. Şikayet için nereye başvurmamız lazım.
turker71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO/Wordpress
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bulunduğunuz şehrin egm ne elektronik ortamda şikayette bulunabilirsiniz. Ekran görüntülerini göndermeniz işlemi hızlandıracaktır.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
************** Olduğunu Kanıtlıyorum Toplanın
1.Tedavi yurt dışında 42 bin dolardan 57 bin dolara nasıl yükseliyor.(2.maddeyi oku)
2.Arkadaş dolar 5tl olmazsa demiş ama verdiği rakam tl değil dolar ozaman tl le verdiği rakamın bağlantısı nerede ?
3.Fotoğraflar buram buram fake.
4.Attığı belgeyi sizde word de oluşturabilirsiniz sahte belge dekont vs oluşturmak çocuk oyuncağı artık.
5.Çocuk ayaklarının üstüne basmaya başlamış ama türkiyeye dönerse herşey için çok geç olacakmış ya şaka gibi adamın tüm metinleri bağımsız.
6.Buna inanıp paralarını kaptıranlar sevabları boşa gitmedi çünkü yardım etmeye niyetlendiler eğer birisi hayır işlemeye niyetlenir yapamaz ise ALLAH ona genede sevab yazar.
7.Bazen insanlarımizmi çok salak yoksa benmi çok zekiyim diye düşünüyorum sanırım bu **************lığı yapan arkadaş da benim gibi düşünüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valilikten izin belgesi gerekli yardım toplanabilmesi için ve bankadan bunun üzerine hesap aciliyor.Eger karşınıza bir daha böyle bir durum çıkarsa öncelikle valilik izin belgesini isteyiniz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Izin belgesini gormedigim hiç bir kampanyaya bağış yapmıyorum. Eğer gerçekten ihtiyaç sahibi biri bağış kampanyası yapacaksa yasal izinini alır biz de güvenebiliriz.