Öncelikle tüm bunları bir haftada yapmanız mümkündür. Sadece size şunu şunla yapacaksın burada bunu araştıracaksın diyen birinin olması lazım. Zaten yazılım temeliniz var keza android studionun arayüzüne de kolayca vakıf olursunuz. Fakat size böyle bir şey tavsiye eder miyim ? Kesinlikle etmem. Proje bittiğinde beklentinizin çok altında bir bilgi edineceksiniz ve projede çıkacak bir hata için günlerce uğraşacaksanız. Bunun yerine eğitim alıp yapmanız daha iyi olacaktır. Yine de challengenize destek olmak için bildiklerimi yazayım.
1. Evet var. Levent yadırganın eğitim setlerine bakabilirsiniz. Ayrıca emre altunbilek'in eğitim setlerine bakabilirsiniz.
2.Yukardaki cevabım bunun için de geçerli.
3.Anlatmak istediğiniz anlamadım fakat dediğiniz üyelik sistem olan bir uygulamada kullanıcıların verilerini göstermek ise evet yapılabilir.
4. Uygulama içi satın alma ve ödüllü reklam sistemini araştırmalısınız. Dediğiniz hede o şekilde yapılıyor.
5.Aynı sistem bunda da var. Üyeler giriş yaptığında farklı ekranlar gösterilebilir.
6. Evet onlarla yapabilirsin. 1. cevapta verdiğim levent yardıganın eğitim setlerinde php kullanılıyor.
1 hafta sonunda konuyu güncellerseniz beni de etiketleyin. Umudunuzu kırmak gibi olmasın fakat bunu yapabileceğinize dair hiç inancım yok. İyi çalışmalar size.
1. Evet var. Levent yadırganın eğitim setlerine bakabilirsiniz. Ayrıca emre altunbilek'in eğitim setlerine bakabilirsiniz.
2.Yukardaki cevabım bunun için de geçerli.
3.Anlatmak istediğiniz anlamadım fakat dediğiniz üyelik sistem olan bir uygulamada kullanıcıların verilerini göstermek ise evet yapılabilir.
4. Uygulama içi satın alma ve ödüllü reklam sistemini araştırmalısınız. Dediğiniz hede o şekilde yapılıyor.
5.Aynı sistem bunda da var. Üyeler giriş yaptığında farklı ekranlar gösterilebilir.
6. Evet onlarla yapabilirsin. 1. cevapta verdiğim levent yardıganın eğitim setlerinde php kullanılıyor.
1 hafta sonunda konuyu güncellerseniz beni de etiketleyin. Umudunuzu kırmak gibi olmasın fakat bunu yapabileceğinize dair hiç inancım yok. İyi çalışmalar size.
Bunu hem kendimi sınamak hemde biraz paraya sıkıştığım için yapmaya kalkıştım açıkçası. Ancak bugün ilginç bir şey oldu hiç tutmaz dediğim şey tuttu ve bir kaç satış yaptım. Oradan gerekli parayı kapattım. Şimdi laptop alabilirim. :D
Ama denemek istiyorum bakalım olacak mı? Aslına bakarsınız o parayı çıkarttığım için artık deli gibi hevesli değilim. :laugh: Laptop elime geçsin deneyeceğim.