-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kedilerin nankör olup olmaması insanların kedilerden ne beklediğine göre değişir. Biz ki doğadaki tüm hayvanların yaşam alanları ev arsa yapıp onları yok sayıyorken, sokaktaki hayvanlara su vermeyecek hale gelmişken hayvanları bu şekilde itham etmek çok yanlış. Onların da yaşam şekilleri vardır, doğası gereği doğup büyüyüp yavrulayıp karnını doyurmaktan başka bir alternatifleri yoktur. Kedilere nankör demeden onda bir durup onları anlamak ve ben bir kediden ne bekliyorum da karşılığını alamadığım için nankör diyorum diye düşünülmeli bence..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
PetzzShop
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten bu olay benzerlerinden sebep kedinin adı NANKÖRE çıkmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hayvan aç ise ölmemek için tabi ki yiyecek. Bunun hayvanın nankör oluşu vs. gibi bir nedeni olduğunu sanmıyorum. Hayvanlarda bizler gibi hayatta kalma iç güdüsüne sahip yani bende aç kalsam ölmüş veya ölmemiş (öldürerek) bir insanı veya başka canlıyı yerim.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Tv de izlemistim.adami ejderler canli canli yemisti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kedi veya köpek beslemeden yapılan sığ yorumlar sadece gözlerimi acıtıyor. Beslemek dediğim de masanızdan herhangi bir kediye köpeğe yiyecek atmak değil birlikte yaşamak.
Ayrıca ufak bir Bilgi notu olsun. Maması olduğu halde ölmüş sahibini yiyen köpekler de var. Bunlar üzerinde yapılan araştırmalar, soruşturmalar da mevcut.
Azılı kedi düşmanı olmanıza gerek yok.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hayvanları niye illa bir karakter ile ayırt etmemiz gerekiyor, anlamıyorum. Hem kedi hem köpek besleyen birisi olarak, hayvanlar bazı insanlardan daha medenidir, daha sadıktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
2 yaşında kedim var. Hayvanlar üzerinde araştırmalarım,bilgilerim ve tecrübelerim üzerine bir yorum yapabilrim.
Yer yüzünde nankör olmayıp sahibine aşırı bağlı olan bir canlı arıyorsanız o kedidir.
Ve lütfen SAÇMALAMAYIN :) Kediler sahibini yemiş olayını oturduğum sitede 3,5 yaşında ki çocuklardan duydum. Tam bir fiyasko ...
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hayvan muhtemelen açlıktan yemiştir. Eğer çaresiz ve aç kalsa bir insan başka bir insanı bile yer. Bu benim görüşüm tabi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İnsanlar gibi şeçme,irade özgürlükleri yok bu canlıların. Yaratılışı gereği ne uygunsa onu yapıyorlar bu yüzden nankör sayılmazlar aslında. Araba çarptığı arkadaşına kalp masajı yapan kedi de var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-