-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben Türknet kullanıcısıyım ve gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum. Şuan aktif kullanıp iyi gibi görüyorsanız sorun çıktığında karşınızda kimseyi bulamayacaksınız önce bunu söyleyeyim.
Geçen pazar günü internetimin sürekli olarak yavaş ve kesintiye uğramasından şikayetçi olup destek talebi açtım. Pazartesi günü internetim tamamen kesildi. Ne yaptıysam hala hiçbir şey yaptıramadım bakıyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz diyip duruyorlar gelip bağlantılara bakmadan sorunun benim bina kablolarımda yada splitterda olduğunu söylediler.
Binaya gelen kabloyu da değiştirdim ama ne telefona ne modeme adsl sinyali gelmiyor yani hat gelmiyor şuan. Türk ******* yada superonline'a geçmek için aradığımda onlarda şuan olduğum adreste altyapı yok diyolar. T*******a altyapı için talep açtım ama kim bilir ne zaman gelirler belli değil..
Bu işlemleri nasıl hızlandırabilirim 1 haftadır evde internet yok.
edit: binadaki diğer dairelerin altyapısını sorguladığımda var görünüyor ancak bizim dairede görünmüyor böyle garip bir şey olabilir mi yahu.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Mahallenizde, bölgenizde boşta port yoktur. Birisi taşınacak, iptal ettirecekte sizi oraya alacaklar :)
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Mahallenize torpilli biri taşınmış olma ihtimali %80 :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hemen kapatin internetimi abineligimi net veremiyorsaniz parada istemeyn de sozlesme feshi iste taaahhut parasi isterlersede mahkemeye vericem internet yok magdur edildim de.
50 yere aktarirlar.
Daha sonra yetkili merciilere sikayet et yalana yalana gezerler etrafinda.