kehribar adlı üyeden alıntı

Şehrin kokusuna tahammül edebilecek olsaydım Hindistan'da yazılım eğitimi almak isterdim. Zaten fark ettiyseniz silikon vadisindeki grupların çoğunda mutlaka en az 1 hintli oluyor. Üst yönetimde olan hintlide çok. Çalışan başarır dini, dili, ırkı farketmiyor.

Bildiğim kadarıyla Ruhi Çenet orada okumuş. Merak eden arkadaşlar için bir videosunda soru cevap tarzı bir şey yapıyordu.


Aynen dini dili fark etmiyor da nasıl oluyor bu iş? ülke fakirlikten kırılıyor, Tetanoz & difteri, Hepatit A & B, Tifo, Japon Ensefaliti ve Polio gibi aşılar yapılması gerekiyormuş gitmeden.

Bu arada ruhi çenet demişsin de ruhi çenet'in hayatı yalan be kardeşim, adam anahtar kelime planlayıcısında bakıyor, hangi kelimenin tbm'si yüksek ise ona göre içerik hazırlayıp hayat hikayesi yazıyor. seçim döneminde bakıyor ki siyaset tbmleri uçmuş hemen siyasete atılıyor ahaha:) bence youtuberları fazla ciddiye almayın. ciddi bilim, eğitim kanalları hariç. bu arada kötü demiyorum, o kadar parayı ben kazansam ben de yazardım bol bol, yalan yok :)