jarni adlı üyeden alıntı

Soylenenlere katiliyorum ve kendimi ornek olark gosteriyorm.
Sitemizde "seo" adi altinda soylenen degerlerin %70 i hatta 80 i yapiliyor.
Tecrubem su oldu bir konu hakkinda yazi yaziyorum ama yqzinin icerigi hem bilgi hem ogretici hemde samimi sohbet gibi karsimdakiyle konusur gibi yazdim.
Ancak birakin ilk siralari ilk 100 sayfa icerisine aylarca girmedi.
Daha sonra ufak ufak seo uyumlu makale yazma denilen olayi cozduk.
Dedim ki yaziyi degisitirim.
Atiyorum makalenin anahtar kelimesi heykel olsun.
Yoastin vergidi bilgiler mantiginda hersey tmmladim.
10 kere heykel heykel nedir heykeltras gibi kelimeleri gecirerek gereksiz laf salatasi olsutrdum 1 hafta sonra 4. Sayfaya yerlesti.

Ancak anlatim robot gibi oldu.
Sebep sitenin hicbir otoritesi yok .
Ama bir giren olsa eski yaziyi daha cok begenecekti
Mecburen furya ya bizde katildik.
Hala o sekilde makale yaziyorum.
Birde delirdigm bir konu.
Ilk defa krndi sitemde yazilan bir yaziyi ayninsekilde degistirmeden baska bir site kopyaladi ve otoritesi yuksek diye ben 2. Siraya o 1.siraya yerlesti.
Kisaca anladigim su
Google insanlarin sevecegi kaliteli yaziyi cokta tinlamiyor.
Site otoriterse on planda degilse yazinin kalitesi degil anahtar kelime orani dgerleniyor.
Bu sefer kisir bir dongu kaliteli yazi mi "ozgun" anahtar kelime bazli robot gibi yazi mi yoksa otoriter olup kiytirik yazilarla bile ona cikmakmi.
Bende oyle bir hale geldim ki kimse siteye girmesede gunluk tutar gibi kendime yaziyorum resmen😁


Aynı furyadayız desenize :) Fakat ben biraz farklı yapıyorum yazı yazma işini. H etiketlerini seo uyumlu yazıyorum içerik başlıktan bağımsız oluyor. Mesela bir makalemde "Kız tavlama taktikleri nelerdir?" diye başlık atıp H etiketlerini de ona göre yazdım. Lakin içerikte "Kız tavlama taktiklerinin saçmalık olduğunu, işe yaramayacağını" anlattım. Ayrıca belirttim googleyi kandırmak için böyle başlık attığımı. "Kız tavlama taktikleri saçmalıktır başlığını atsam kimse merak edip okumazdı ama sizin ilgi alanınız bu olduğu için böyle başlık seçtim" dedim. O makalem samimi mi geldi nedir bilinmez sitemin aktifliği o günden sonra fazlaca arttı. Sitede kalma süresi yükseldi. Insanlar merak edip diğer yazıları okumaya yöneldiler. O günden beri aynı şekilde devam ediyorum geri dönüşüm oldukça iyi.