Cmehmet adlı üyeden alıntı

caneraltinel Vay canına 12 yaşından beri sektördesiniz hocam.


Evet ne yazık ki sizin aksinize erken yaşta sektöre atıldım sırf meraktan dolayı. 5 yıldır da bu platforma üye olduğumu göz önüne alırsak. 8 - 10 yıl abartı bir yıl değil.

BeeSeo adlı üyeden alıntı

Ben de bunu görunce yorum yapmadan geçmeyeceğim. Aynısı başıma geldi satın alma ekraninda fazla fiyat biçiyor. Yeni hesap olduğu halde. Neden bilmiyorum bi alamadım. Sadece bir sefer 1 dolar gösterdi satın alım ekranında. Sayfa yenilenince tekrar yüksek fiyat biçti yine alamadım..


Yukarıda sebeplerini açıkladım ve başka bir kaç arkadaş daha açıklamış. Özellikle soğan halkası yorumunu çok beğendim. okumanızı tavsiye ederim.

dogubaklaci adlı üyeden alıntı

Godaddy her banka veya kredi kartı için bir defa 10 tlye alan adı alabilirsiniz. Bu arada otomatik ödeme açık oluyor ve kartı iptal edemiyorsunuz farklı bir kartla değiştirebiliyorsunuz sadece bunu dikkate alarak işlem yapınız


Otomatik ödemeyi Yenilemeler ve Faturalar sayfasından iptal edebilirsiniz. Bu durumda sizden ücret çekip yenileme yapmaz. Olaki çekti hemen desteğe başvurduğunuz taktide ürününüz iptal edilip ödeme iade ediliyor. Bulamazsan diye linkte bırakıyorum. https://account.godaddy.com/billing