lostyazilim
tr.link

Berat Albayrak açıkladı: Türkiye'nin ekonomisi ABD'li McKinsey şirketine emanet!

34 Mesajlar 5.947 Okunma
lstbozum
tr.link

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Ne yapsalardı ? İzin verseler , yarın bir gün Cumhurbaşkanına hakaret ve ...... ya muhalefetten adminleri de mi içeri alsalardı .
Bence en iyisi böyle . Kimse zaten bir şeye inanmıyor , sadece kendini riske atıyor insan

Sizin de anlamadığınız bu , bir şey yapamazsınız . Bunun önüne siz burda bir şryler yazınca geçemezsiniz . Sizin bildikerinizi ben de biliyorum, etrafımla sırf bu yüzden kaç kere tartıştım. Bu çözüm değil , sadece boşuna risk almaktır . Malesef yapacak bir şey yok

Ne demek bir sey yapamayız? Üste yazilanlari okumuyor musunuz? Ciddi ciddi, hala savunmaya calisanlar var. Yazık degil mi bunlarin caheletine? Yaza yaza okuya okuya bir seyleri biz anlatalim da , onlar isterse yine anlamasın. Boşverin.

wmaraci
reklam

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

osidosi adlı üyeden alıntı

Ne demek bir sey yapamayız? Üste yazilanlari okumuyor musunuz? Ciddi ciddi, hala savunmaya calisanlar var. Yazık degil mi bunlarin caheletine? Yaza yaza okuya okuya bir seyleri biz anlatalim da , onlar isterse yine anlamasın. Boşverin.

Benim hemen yanımda eniştem var . Yanımda tanıdığım arkadaşım var . Kaç kere anlattıö hiçbir zaman inanmadılar . Benim yakınıma anlatamadığımı siz burdaki insana anlatamazsınız . Üstüne risk alıp , boşuna kendinizi riske atarsınız . Lütfen başkalarıyla kendinizi tehlikeye atmayın , dediğiniz gibi cahil insan zaten anlamayacak sizi

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)

Ne yapsalardı ? İzin verseler , yarın bir gün Cumhurbaşkanına hakaret ve ...... ya muhalefetten adminleri de mi içeri alsalardı .
Bence en iyisi böyle . Kimse zaten bir şeye inanmıyor , sadece kendini riske atıyor insan

Sizin de anlamadığınız bu , bir şey yapamazsınız . Bunun önüne siz burda bir şryler yazınca geçemezsiniz . Sizin bildikerinizi ben de biliyorum, etrafımla sırf bu yüzden kaç kere tartıştım. Bu çözüm değil , sadece boşuna risk almaktır . Malesef yapacak bir şey yok

Benim hemen yanımda eniştem var . Yanımda tanıdığım arkadaşım var . Kaç kere anlattıö hiçbir zaman inanmadılar . Benim yakınıma anlatamadığımı siz burdaki insana anlatamazsınız . Üstüne risk alıp , boşuna kendinizi riske atarsınız . Lütfen başkalarıyla kendinizi tehlikeye atmayın , dediğiniz gibi cahil insan zaten anlamayacak sizi

Hocam korkulacak ya da risk alınacak bir sey yok. Dert etmeyin, bugun diktatorluk denemelerinden korkarsak 2 gun sonra evimizden cikamayiz. Dediğim gibi, onlar yine anlamasın elbet başlarına ciddi anlamda bir şey gelince anlayacaklar.

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam korkulacak ya da risk alınacak bir sey yok. Dert etmeyin, bugun diktatorluk denemelerinden korkarsak 2 gun sonra evimizden cikamayiz. Dediğim gibi, onlar yine anlamasın elbet başlarına ciddi anlamda bir şey gelince anlayacaklar.

İşte ben de onu diyorum . Bırakın , yaşayarak öğrensin insanlar . Yaşayarak öğrenmeyen insan , bizim dediğimiz zaten anlamaz değil mi ?

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al