Hepsine alıştım ama bu itham hiç hoşuma gitmedi.
Şeytan diyor başvur bir firmaya eleman gibi çalış ne kafanı şişiriyorsun ama işte kendine çalışmakta ayrı.
SezerGoc adlı üyeden alıntı
Aldığın parayı ne diye geri verirsin ki? Vakit harcayıp emek vermişsin adama bir site yapmışsın, anlaşmazlıktan parayı iade etmek ne demek Neticede onun zeka problemi sizin sorununuz değil.. Ben haydi bul kendine birini der bir daha telefonlarına bakmazdım.
Hocam ben bir hafta genelde analiz yaparım rakipler sitenin geçmişi rakip sitelerin yaptığı değişikler gibi ben bir tasarım oluşturmadım yani. Şimdi bu adam biraz sorunlu çıktı bende parasını verdin çıktım.
Yeninesil44 adlı üyeden alıntı
böyleleri 1-2 kez dolandırılmadıkca yada yanına kar bırakıldıkca sanal ortamda kendilerini bi halt zannetmeye devam eder, 1-2 kez başına iş gelsin kuzu gibi olurlar :D
Yinede kimse dolandırılmasın kötü bir his.
MRCBOX adlı üyeden alıntı
Bu şekilde adamlara hizmet vermeyim hocam mesela müşteri yazıyor 10 tl lik paket alacağım diyor tamma diyorum ıban gönderiyorum bana diyor nasıl güvenecem bana güven sağla anlatıyorum deneme atarız vs vs sonra 1 msj bildirimi geliyor konuşma aynen su şekilde
-merhaba
merhaba
-bu paket 30 Tl degilmi
doğrudur
tamam hesap no at
Basit bir örnek bu 500 tl soru sormadan yatıran da var 10 tl yatıracak olup sanki iflas edecekmiş gibi olanda var müşteri de haklı ama güvenmiyosan almazsın bu iş bukadar alacak adam boş yapmıyor alan alır alan almaz hocam dengesiz adamlar geldiğinde isterse 1000 tl lik alsın satmıyorum kardeşim diyin çünki 1000 tl verirler 10000 tl vermiş gibi sabah akşam saatlerce sizi meşgul ederler
Hocam adam bana 2000 lira vermiş ben bu iki bin lirayı alıp işini görmesem adım **************ya çıkacak ne iki bin liralar kaybedecem. Ben neden bunu göze alayım ki bunu anlamıyor millet.
Erhanyavuz91 adlı üyeden alıntı
Bence sabırlı olmalı ve o adama o hizmeti vermeliydiniz. Neticede müşteriyi anlamak ve yaptığınız şeyi ona anlatmakta iş tanımınızın içinde olmalı:) Zaten anahtar kelimeyi tekrar etmeyle olayın çözülmeyeceğini anlayabilse size hiç ulaşmazdı belki de :)
Tabiki içinde neredeyse tüm müşterilerim bu işlerden pek anlamıyor hatta hiç dinlemek istemeyen bile var biz seni duyduk bulduk sen bilirsin gerisini diye de var. Bu şahsın problemi anlamamak değil kurgulamak. Aklınca ondan para koparmak için sitenin ayarlarını bozup bu iş zor diyip daha fazla para isteyecekmişim. Gerek yok böyle insanlara.