Merhabalar bundan yaklaşık 5 ay önce ev telefonumda oldu bu olay pek önemsemedim.Şimdi bugünde cep telefonumdam yaşayınca aktarmak istedim. Olayı aynen aktarıyorum. İlk başta telefonu bir kadın açtı ve adımı soyadımı söyleyerek lafa girişti ''Abi biz şu şu yere ... kurmak için para topluyoruz, gönlünüzden ne kadar koparsa bize bağış yapabilirsiniz''. Sonra dedim bağışı nasıl yapacam hemen cevap geldi. ''Banka hesabınız varsa bize tc nizi verin sonra şifreyi söyleyin biz havale yaparız'' dedi. Sonra bende isterseniz .... şunu da alın olur mu dedim.'' küfürlü burası.
Kadın nasıl hikmetse küfürü sindirip tamam sinirlenmeyin. hesap numarasını verip siz yapın dedin. Bende sonra numarınızı egm ye veriyorum ve ses kaydını da aldım. Ne olur vermeyin gibisinde yalvarmalar başladı. Bende sonra senin g. g. y. h. h. s. bippp utanın insanları kazıklamaktan, sözde din kurumları adına bağış yapıyorlar. Sizlerde varsa bu tarz olayları annenize babanıza anlatın en yakınlarınıza anlatın. Mağdur olmasınlar. Dikkat !